Eski Rektör Sedat Laçiner Gözaltında (4) - Son Dakika
Güncel

Eski Rektör Sedat Laçiner Gözaltında (4)

10 İLDEKİ GÖZALTI SAYISI 28'E YÜKSELDİ 'FETÖ/PDY örgütü yöneticisi ve üyesi olmak, silahlı örgüt kurmak, nitelikli dolandırıcılık, teröre finansman sağlamak, resmi belgede sahtecilik, yardım toplama ve Dernekler Kanunu'na muhalefet' suçlarına ilişkin soruşturma kapsamında Çanakkale, İstanbul, İzmir, Aydın, Bursa, Balıkesir, Kayseri, Antalya, Konya ve Ordu'da eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

26.12.2015 17:03

10 İLDEKİ GÖZALTI SAYISI 28'E YÜKSELDİ

'FETÖ/PDY örgütü yöneticisi ve üyesi olmak, silahlı örgüt kurmak, nitelikli dolandırıcılık, teröre finansman sağlamak, resmi belgede sahtecilik, yardım toplama ve Dernekler Kanunu'na muhalefet' suçlarına ilişkin soruşturma kapsamında Çanakkale, İstanbul, İzmir, Aydın, Bursa, Balıkesir, Kayseri, Antalya, Konya ve Ordu'da eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonlarda, anayasal düzeni yıkmaya teşebbüs iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli sayısı 28'e yükseldi. Ayrıca soruşturma kapsamında 18 şüphelinin ise arandığı öğrenildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin (ÇOMÜ) eski Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner, Çanakkale Girişimci İşadamları ve Sanayicileri Derneği'nin (ÇAGİAD) eski başkanları, emekli öğretmen, doktor, avukat, işadamı ve üniversite öğrencilerinin de aralarında bulunduğu gözaltındaki şüpheliler, Çanakkale Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü yanındaki Spor Salonu'na götürüldü. Gözaltındaki şüphelilerin, Pazartesi günü Adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. - Olmak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Rektör Sedat Laçiner Gözaltında (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement