Eskişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'den Kısa Kısa

Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde ve bağlı mahallelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle karla mücadele çalışmalarına başladığı bildirildi.

15.12.2016 15:19

Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde ve bağlı mahallelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle karla mücadele çalışmalarına başladığı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, ekiplerin bölgelerde karla mücadele çalışmalarına devam ettiği kaydedildi.

Seyitgazi ilçesine bağlı Üçbaşlı, Karaçalık mahallelerinde, Odunpazarı merkez ilçeye bağlı Yukarı Kalabak, Ilıca mahallelerinde, Mihalıççık ilçesine bağlı Yalımkaya, Otluk, Yeşilyurt mahallelerinde, Alpu ilçesine bağlı Arıkaya, Başören, Gökçekaya mahallelerinde, Sivrihisar ilçesine bağlı Sarıkavak, Zey, Dumluca mahalleleri ve Beylikova ilçesine bağlı Halilbağı ve Okçu mahallelerinde, kar yağışının etkisini göstermesinin ardından ekiplerin kar kürüme ve tuzlama çalışmalarına başladığı ifade edildi.

Temel fotoğraf eğitimleri

Eskişehir Kent Konseyi Fotoğrafçılık Çalışma Grubu tarafından verilen temel fotoğraf eğitimlerinde ilk grubun eğitiminin tamamlandığı bildirildi.

Konseyden yapılan yazılı açıklamada, eğitimin ilk etabında kursiyerlere fotoğraf makineleri ve fotoğraf çekimine dair teknik bilgiler verilirken, ikinci etapta ise uygulamalı eğitimlerin yapıldığı kaydedildi.

İlk grubun eğitimlerinin sona erdiğini belirten Fotoğrafçılık Çalışma Grubu Başkanı Ümit Özcan, teknik bilgilerin uygulamalı çekimler yaparak pekiştirildiğini belirterek, ikinci grubun eğitimlerinin ise ocak ayında başlayacağını ifade etti.

"Tangolarla Anılar" konseri

Tepebaşı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından "Tangolarla Anılar" konseri düzenlendiği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, İnci Çayırlı'nın yönetiminde Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde yapılan konserin izleyenlere keyifli anlar yaşattığı belirtildi.

Nihavent, Muhayyer Kürdi, Hicaz makamlarında eserlerin seslendirildiği konsere, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve davetlilerin katıldığı ifade edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eskişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement