Gaziantepspor Beşiktaş Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor - Son Dakika
Spor

Gaziantepspor Beşiktaş Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Gaziantepspor antrenmanı Gaziantep Teknik Direktörü Mutlu Topçu ile röportaj "Beşiktaş karşısında, Galatasaray maçından daha iyi bir mücadele ortaya koyacağız" Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında 7 Şubat Pazar günü Beşiktaş'a konuk olacak Gaziantepspor'un teknik direktörü Mutlu Topçu, maça en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştıklarını kaydetti.

04.02.2016 20:28

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Gaziantepspor antrenmanı

Gaziantep Teknik Direktörü Mutlu Topçu ile röportaj

"Beşiktaş karşısında, Galatasaray maçından daha iyi bir mücadele ortaya koyacağız"

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında 7 Şubat Pazar günü Beşiktaş'a konuk olacak Gaziantepspor'un teknik direktörü Mutlu Topçu, maça en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştıklarını kaydetti.

Gaziantepspor'un akşam antrenmanı sırasında basın mensuplarına açıklamada bulunan Topçu, zorlu bir mücadeleye çıkacaklarını vurgulayarak, "Beşiktaş karşısında, Galatasaray maçından daha iyi bir mücadele ortaya koyacağız" dedi.

Bireysel olarak değil takım halinde mücadele edeceklerini dile getiren Topçu, "Mücadelemize en iyi şekilde devam edeceğiz. Biz hiçbir zaman Galatasaray veya Beşiktaş maçları için, 'defans yapmak için gidiyoruz' demiyoruz. Maçı kazanmak için gidiyoruz. Kazanmanın yolu da burada yaptığımız idmanlar" diye konuştu.

Muhammet Demir'in takımdan ayrılışıyla ilgili soruya Topçu, "Günü geldiğinde oyuncular takımlardan ayrılabilir. Muhammet de yeni bir serüvene başladı. Uzun yıllar bu takıma hizmet etti. Yolu açık olsun" yanıtını verdi.

Gaziantepspor Beşiktaş Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Gaziantepspor Beşiktaş Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement