Gazze'ye Yardım Taşıyacak Gemi Belli Oldu: Lady Leyla - Son Dakika
Ekonomi

Gazze'ye Yardım Taşıyacak Gemi Belli Oldu: Lady Leyla

İsrail ile yapılan anlaşmanın ardından, Türkiye'den Gazze'ye 10 bin tonluk insani yardım taşıyan geminin adı belli oldu.

27.06.2016 19:19  Güncelleme: 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye ile İsrail arasındaki anlaşmanın sağlanmasının ardından Başbakab Binali Yıldırım, Mersin'den Cuma günü kalkacak gemiyle Gazze'ye yarım gönderileceğini açıklamıştı. Gazze'ye 10 bin tonluk insani yardımı ise General Cargo'ya ait Lady Leyla isimli gemi taşıyacak.

GEMİ BAYRAMDA GAZZE'DE OLACAK

Dün Mısır'ın İskenderiye Limanı'ndan yola çıkan Lady Leyla'ın bugün Mersin'de olması bekleniyor. Mersin Limanı genel kargo bölümündeki yoğunluk nedeniyle Gazze'ye gidecek yardımların gemiye yüklenmesi birkaç gün alacak. Cuma günü hareket edecek gemi Ramazan Bayramı'nda Gazze'de olacak.

AFAD TARAFINDAN HAZIRLANACAK

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinasyonunda hazırlanan 10 bin tonluk yardım, Gazzeli çocuklar için hazırlanan 10 bin oyuncak, 10 bin gıda kolisi, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin sağladığı 5 bin ton un, 2 bin ton pirinç ve Kızılay'ın temin ettiği 3 bin ton şekerden oluşuyor.

Gazze\'ye Yardım Taşıyacak Gemi Belli Oldu: Lady Leyla

Son Dakika Ekonomi Gazze'ye Yardım Taşıyacak Gemi Belli Oldu: Lady Leyla - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • m.yazar: Yahudi uşakları hepsi 8 5 Yanıtla
  • m.yazar: Yukarda 10 ton yardım yazıyor, aşağıda 10 bin ton yaziyor.....hangisi doğru usta????? 4 0 Yanıtla
  • m.yazar: Geminin ismini beyenmedim......,, hanımefendi leyla ,, olmalıydı 2 0 Yanıtla
  • OF: israille yılan bu anlaşmalar sırf Gazze Hapishanesindeki insanları Açlıktan mahkumluktan kurtarmaktır 1 0 Yanıtla
  • Küresel piyasalarda karışık seyir devam ediyor
    09:33 Küresel piyasalarda karışık seyir devam ediyor

    Küresel piyasalarda, Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) yaklaşık 10 yılın ardından negatif faiz dönemine son vermesiyle fiyatlamalar zorlaşmaya devam ederken, yarın ABD Merkez Bankası'nın (Fed) açıklayacağı para politikası kararları öncesi yoğun makroekonomik veri takvimi yatırımcıların...

  • VİOP'ta BIST 30 endeks kontratı yükselişle başladı
    09:33 VİOP'ta BIST 30 endeks kontratı yükselişle başladı

    Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) nisan vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, güne yüzde 0,2 artışla azalışla 9.687,25 puandan başladı. Analistler, bugün yurt içinde uluslararası yatırım pozisyonu, yurt dışında ise Avro Bölgesi ve Almanya'da ZEW ekonomik güven endeksi verileri ile ABD'de inşaat izinleri ve konut başlangıçlarının takip edileceğini belirterek, teknik açıdan endeks kontratında 9.600 ve 9.500 seviyelerinin destek, 9.800 ve 9.900 puanın direnç konumunda olduğunu kaydetti.

  • İstanbul serbest piyasada dolar 32,3370 liradan, avro 35,1300 liradan güne başladı
    09:03 İstanbul serbest piyasada dolar 32,3370 liradan, avro 35,1300 liradan güne başladı

    İstanbul serbest piyasada doların alış fiyatı 32,3350 lira, satış fiyatı ise 32,3370 lira olarak belirlendi. Avronun alış fiyatı 35,1280 lira, satış fiyatı ise 35,1300 lira olarak açıklandı. Önceki gün doların satış fiyatı 32,3000 lira, avronun satış fiyatı ise 35,1710 lira idi.

  • Akaryakıta okkalı zam! Tabelayı gören üzülecek
    08:43 Akaryakıta okkalı zam! Tabelayı gören üzülecek

    Bu gece yarısından itibaren motorinin litre fiyatına 1 lira 30 kuruşluk bir zam yapılması bekleniyor. Yeni fiyatın pompaya yansımasıyla İstanbul'da motorinin litre fiyatı 43 lira 17 kuruş seviyelerine çıkacak.

  • Türkiye'de E-ticaretin Büyümesi ve Potansiyeli
    08:31 Türkiye'de E-ticaretin Büyümesi ve Potansiyeli

    Türkiye'de e-ticaretin hızla büyüdüğüne dair veriler, son yıllarda dikkat çekici bir artışı gösteriyor. Pandemi döneminde e-ticaretin ivme kazanması, bu alandaki potansiyelin ne kadar büyük olduğunu gösterdi. Türkiye'de e-ticaretin geçmişe yönelik bir analizi ve gelecekteki potansiyelini SDN Kurucusu Hakkı Alkan, Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Ender Özgün ve Pazarlama Grup Direktörü Görkem Dereli ile konuştu.


Advertisement