Genç Sporculara Başkan Desteği - Son Dakika
Güncel

Genç Sporculara Başkan Desteği

Genç Sporculara Başkan Desteği

BALIKESİR Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, satranç, duatlon ve triatlonda başarılı olan iki sporcuyu ödüllendirdi.

07.08.2016 15:50

BALIKESİR Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, satranç, duatlon ve triatlonda başarılı olan iki sporcuyu ödüllendirdi. Bu yıl Balıkesir Zeka ve Zihin Sporları Derneği'nin düzenlediği satranç turnuvasında şampiyonluğu kazanan, Ayvalık 9'uncu Yaz Satranç Turnuvası'nda B kategorisinde namağlup ikinci olan 15 yaşındaki Yılmaz Yaman'ı kutlayan Başkan Kafaoğlu, "Yılmaz bu yıl bir çok yarışmada önemli dereceler elde edip, gururumuz oldu. Kendisinden yeni başarılar bekliyoruz" dedi.

Bu yıl triatlon ve duatlonda önemli başarılara imza atan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcusu 13 yaşındaki Hakan Tunç'u da kutlayan Kafaoğlu, " Hakan bu yıl İzmir'de yapılan Türkiye Duatlon Şampiyonası'nda miniklerde birinci, Antalya Triatlonu'nda ve İznik Triatlonu'nda üçüncü oldu. Hakan'ın  spor yaşantısından daha nice başarılara ulaşmasını temenni ediyorum" diye konuştu. Başkan Kafaoğlu, kupa ve madalyalarıyla kendisini ziyaret eden  iki başarılı sporcuya çeşitli hediyeler sundu.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Genç Sporculara Başkan Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement