Genel-iş Malkara Şube Başkanı Kahraman: "1 Mayıs'ı Şenlik Havasında Kutlayacağız" - Son Dakika
Yerel

Genel-iş Malkara Şube Başkanı Kahraman: "1 Mayıs'ı Şenlik Havasında Kutlayacağız"

Genel-iş Malkara Şube Başkanı Kahraman: "1 Mayıs\'ı Şenlik Havasında Kutlayacağız"

DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası Malkara Şube Başkanı Birşen Kahraman, vatandaşları ve tüm sendika üyelerini Edirne’de düzenlenecek 1 Mayıs İşçi Bayramı Şenliklerine davet ederek 1 Mayıs’ın birliktelik içinde ve şenlik havasında geçeceğini belirtti.

30.04.2015 09:37

DİSK'e bağlı Genel-İş Sendikası Malkara Şube Başkanı Birşen Kahraman, vatandaşları ve tüm sendika üyelerini Edirne'de düzenlenecek 1 Mayıs İşçi Bayramı Şenliklerine davet ederek 1 Mayıs'ın birliktelik içinde ve şenlik havasında geçeceğini belirtti.

Şube Başkanı Kahraman, Edirne Saraçlar Caddesi'nde yapılacak şenliklere gitmek üzere Malkara'dan ücretsiz otobüs kaldırılacağını duyurdu. Kahraman, "1 Mayıs için gerekli duyuruların sağlanması için ilçe merkezindeki belirli yerlere afişler asıldı. 1 Mayıs'ı Edirne'de dostça, sevgi, eğlence havasında, birliktelik ve dayanışma içerisinde geçireceğiz" dedi.

1 Mayıs etkinliklerinin DİSK Konfederasyonu tarafından Türkiye genelinde düzenlediğini hatırlatan Kahraman, mitinge, DİSK'e bağlı sendika üyelerinin yanı sıra özellikle belediyelerde, kamu kurumlarında, özel sektörde çalışanlar, diğer sendikalar, emeğin ve emekçinin yanında bulunan siyasi parti temsilcileri ve tüm sağduyulu vatandaşların katılmalarını istediklerini söyledi.

Edirne'deki kutlamalara gitmek için, belediye önünden araç kaldırılacağını bildiren Kahraman, "Malkara'dan ücretsiz 2 otobüs kaldıracağız. Ulaşım konusunda sendikamızı destekleyen Malkara Belediyesi'ne, Sayın Başkanımız Ulaş Yurdakul'a çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genel-iş Malkara Şube Başkanı Kahraman: '1 Mayıs'ı Şenlik Havasında Kutlayacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement