Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Sarı ve Ali Şahin, seçim gezisi kapsamında Karkamış ve Nizip ilçesini ziyaret etti.

28.04.2015 18:06

AK Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Sarı ve Ali Şahin, seçim gezisi kapsamında Karkamış ve Nizip ilçesini ziyaret etti.

Sarı ve Şahin, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ve parti üyeleriyle, Karkamış ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Karkamış Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen "Antep fıstığı Yetiştiriciliği Eğitim" programına katılan Sarı, burada yaptığı konuşmada, Antep fıstığının üretimi, işlenmesi, tanıtımı ve pazarlamasında karşılaşılan sorunların çözümü noktasında başlatılan çalışmaların, sorunlar bitinceye kadar devam edeceğini belirtti.

Şahin ise Antep fıstığının Türkiye dışında da yetiştirilen ve pazar bulan bir ürün haline geldiğini ifade ederek, fıstıkla ilgili konularda Gaziantep milletvekilleri olarak ortak çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

Toplantı sonunda Karkamış Belediye Başkanı Nuh Kocaaslan ile Karkamış Kaymakamı Yusuf Osman Diktaş'ı ziyaret eden milletvekilleri ve partililer, daha sonra Nizip ilçesine geçerek esnafı ziyaret ettiler.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement