Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Alaattin Parlak, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ve mahalleye dönüşen köyleri ziyaret etti.

26.05.2015 12:10

AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Alaattin Parlak, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ve mahalleye dönüşen köyleri ziyaret etti.

Parlak, 7 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçim kampanyası kapsamında Diyarbakır'ın Ergani ilçesine bağlı 6 köyü ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Ergani seçim bürosu ve ilçe esnafını ziyaretinin ardından köy ziyaretlerine devam eden Parlak, Ahmetli, Aşağı Ahmetli köyü, Yukarı kuyulu, Zülküf Peygamber türbesi, Aşağı Kuyulu ve Yeni Termil köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği Parlak, yaptığı açıklamada, akan kanın durması, bölgenin huzur ve kalkınması için sağduyulu olan tüm vatandaşların AK Parti'ye destek vermesi gerektiğini söyledi.

Çözüm Sürecinin mimarı olan AK Parti'nin güçlenerek meclise gitmesi durumunda sürecin nihayete ermesi için gerekli olan yeni anayasa ve tüm çalışmaları yapacağını belirten Parlak, "Çözüm Sürecini başlatan AK Parti'dir. Nihayete erdirecek olan da yine AK Parti'dir. Bölgenin huzur ve güveninin devamı için herkesin elini taşın altına koyup bu partiye destek olması gerekiyor" dedi.

Çözüm Sürecinin artık devlet malı olduğunu vurgulayan Parlak, "AK Parti iktidarı tarafından kararlılıkla uygulanan Çözüm Süreci, artık devlete mal oldu. Bizden önce onlarca hükümet geldi, geçti ama kimse bunu çözmeye yanaşmadı" diye konuştu.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Parlak, Türkiye'nin zorlu bir dönemi geride bıraktığını, artık devletin vatandaşıyla barıştığını ifade etti.

Parlak, "AK Parti iktidarıyla karanlık güçler devreden çıktı. Artık bölge insanımızın kimliğini inkar eden yok. Eskiden inkarcı politikalar vardı. Şimdi ise yok" dedi.

Parlak, seçim çalışması yaptığı köylerdeki vatandaşları, 31 Mayıs'ta Diyarbakır'a gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun istasyon meydanındaki mitingine davet etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement