Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Gaziantep milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürdü.

03.06.2015 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gaziantep milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürdü.

Gaziantep Seçim Koordinasyon Merkezinden yapılan açıklamaya göre, milletvekili adayları Şamil Tayyar ile Fikret Murat Tural, Organize Sanayi Bölgesinde fabrika sahiplerini ve çalışanları ziyaret etti.

İşçilerle bir araya gelerek, öğle yemeğini çalışanlarla birlikte yiyen Tayyar, 7 Haziran seçimlerinde destek istedi.

AK Parti'nin 2002 yılından beri birçok başarıya imza attığını belirterek "Bizim iktidarlığımız süresince bu tür sıkıntıların gittiğini hepimiz görüyoruz. Bu istikrarın devam etmesi için hepinizden 7 Haziran'da yapılacak olan seçimler için yeniden desteğinize ve dualarınızı istiyoruz" dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren milletvekili adayı Mehmet Erdoğan da yaptığı açıklamada Türkiye'nin geleceğinin Ak Parti ile daha güzel olacağını ifade ederek sağlanan huzur ve istikrarın devamı, reformların sürekliliği ve gelişmenin tamamlanması için 7 Haziran sandığından AK Partinin daha güçlü bir şekilde çıkması gerektiğini ifade etti.

Canan Candemir Çelik ise yaptığı açıklamada, parti olarak eğitime verdikleri önemi anlatarak şunları kaydetti:

"AK Parti iktidarları dönemleri boyunca, eğitim her zaman birinci önceliğimiz oldu. Şimdiye kadar yapılan yatırımların en üst düzeyini hep eğitime aktardık. Gerek okul yapımı, gerek öğretmen alımı bunlar her zaman birinci önceliğimiz oldu. Sadece kuru bina yapmak değil içindeki kaliteyi yapmak hedefimiz oldu ve gençlerimizin ufkunu açacak yeni müfredatlar oluşturmakta hedefimiz oldu. Sizlerden gençlerimizin ve çocuklarımızın geleceği için bu seçimlerde güçlü bir şekilde milli iradenin sandıkta tecelli etmesini istiyoruz.Durmak yok yola devam derken, 2023 hedeflerini gerçekleştirecek olan, ikinci yarıyı devam ettirecek olan kadrolara güçlü bir şekilde destek vermenizi istiyoruz."

Milletvekili adayları Ali Şahin ve Hakan Tanrıöver, seçim çalışmalarını Serinevler Mahallesi'nde sürdürdü.

Esnafal sohbet eden ve partilerine seçimlerde destek isteyen Şahin ve Tanrıöver, "Vatandaş istikrardan yana hala önemli bir tavır sergilediğini görüyoruz. Önümüzdeki süreçte de inşallah önemli bir ölçüde Gaziantepli hemşerilerimizin yine istikrar yönünde oy kullanacağını, yine istikrar için AK Partiye oy vereceğini görüyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement