Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Ordu Milletvekili adayı Oktay Çanak, AK Parti'yi 14 Ağustos 2001 tarihinde milletin kurduğunu, milletin yaşatacağını ve bu kutlu yürüyüşün yine millet ile birlikte devam edeceğini söyledi.

30.04.2015 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ordu Milletvekili adayı Oktay Çanak, AK Parti'yi 14 Ağustos 2001 tarihinde milletin kurduğunu, milletin yaşatacağını ve bu kutlu yürüyüşün yine millet ile birlikte devam edeceğini söyledi.

İlçe gezilerini sürdüren Çanak, Akkuş ilçesini ziyaret etti.

Akkuş sokaklarında vatandaşlarla bir araya gelen Çanak, esnaf ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretlerin ardından AK Parti Akkuş seçim bürosunun açılışına katılan Çanak, burada yaptığı konuşmada AK Parti'nin artık bir parti olmaktan çıkıp 'mazlum insanların bir sevdası, dava ve ideal aksiyonu' haline geldiğini söyledi.

Çanak, konuşmasında şunları dile getirdi:

"AK Parti kurulduğu günden bu yana 3 genel, 3 yerel seçim ve 3 referandum geçirmiş, her seçimde oy oranını sürekli arttırmış bir partidir. Bugün dünya siyasetine ve dünyadaki gelişmelere baktığımızda artık AK Parti'nin bir siyasi parti olmadığını, bir dava olduğunu, mazlum insanların bir sevdası olduğunu görüyoruz. Onun için Akkuş'un yaptığı gibi, Türkiye'de bütün milletimizin teveccüh gösterdiği gibi biz inşallah 7 Haziran seçimlerinde  5'te 5 yapmak suretiyle AK Parti'yi yeniden iktidara getirmeye, AK Parti kadrolarını yeniden söz sahibi yapmaya mecburuz. Çünkü Türkiye'nin geri dönme gibi bir makus talihi olamaz. Bugüne kadar bakıldığında Türkiye'de yönetimlerde bulunan siyasi erkler, siyasi düşünceler bir takım grupların etkisiyle bu millete hep amir olmuş, bu milleti kendine memur etmiştir. AK Parti'nin gelmesiyle birlikte millet amir devlet memur olmuştur. İnşallah bundan sonra da milletimiz amir olmaya ve devlet de memur sıfatıyla bu millete hizmet etmeye devam edecektir."

Çanak, Akkuş ve İkizce ziyaretlerinin ardından Ünye'nin Fevzi Çakmak Mahallesi'nde seçim bürosunun açılışına katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement