Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Ordu Milletvekili adayı Oktay Çanak, seçim çalışmalarını Fatsa ilçesinde sürdürdü.

21.05.2015 19:29

AK Parti Ordu Milletvekili adayı Oktay Çanak, seçim çalışmalarını Fatsa ilçesinde sürdürdü.

Çanak, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar ve partililer ile birlikte Dereüstü'nde esnaf ziyaretinde bulundu.

Muhalefet ve diğer partilerin halkı ayağı yere basmayan projelerle kandırmaya çalıştığını öne süren Çanak, "Halkımız Türkiye'nin geçmiş siyasetine baktığında, 13 yıl iktidarda kalan bir parti olarak bizlerle gurur duyuyor. Bizleri teveccühle karşılıyor ve en güzel şekilde misafir ediyor. Bunun böyle olmasının nedeni, AK Parti'nin Türkiye ve Ordu'ya yapmış olduğu önemli hizmetlerdir. Biz bunun için gönül rahatlığı içerisinde sokaklarda rahatça geziyoruz. Bütün ilçeleri gezdik ve tüm mahallelere ulaşmaya çalışıyoruz" dedi.

Muhalefet ve diğer partilerin 7 Haziran genel seçimleri öncesinde fındıktan bahsetmemesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çanak, şöyle konuştu:

"Muhalefet temsilcileri ve sözcüleri geçmiş dönemlerde, 'AK Parti'ye oy vermeyin bunlar fındığı rezil rüsva eder' diyordu ama bu seçimde fındıktan bahsetmemeleri çok güzel bir şey. Vatandaşlarımız geçmiş dönemlerde onlara inanıp onların sözlerine itibar etselerdi, fındık perişan olurdu ama insanımız onlara inanmadı ve AK Parti'ye destek verdiler. Çok şükür fındık şu an çok iyi fiyat seviyelerine ulaştı. Aynı şekilde muhalefet 'bunlara inanmayın, bunlar havalimanını da yapamaz' demişlerdi. Çok şükür bizler cuma günü, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve  Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun ve bakanların katılımıyla havalimanını Ordu'ya ve Türkiye'ye kazandırmış olacağız. Vatandaşlarımız onlara inanmış olsalardı bugün Ordu'da havalimanı olmayacaktı."

Çanak, yarın gerçekleştirilecek Ordu Giresun Havalimanı açılışına halkı davet etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement