Giresun Emniyet Müdürlüğü Gençliğe Terörü Anlattı - Son Dakika
Yerel

Giresun Emniyet Müdürlüğü Gençliğe Terörü Anlattı

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü, terörle mücadelede gerçekleştirilen operasyonel faaliyetlerin yanı sıra önleyici çalışmaların da gerçekleştirildiğini açıkladı.

02.12.2014 15:05

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü, terörle mücadelede gerçekleştirilen operasyonel faaliyetlerin yanı sıra önleyici çalışmaların da gerçekleştirildiğini açıkladı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada "Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce,Terörle Mücadelede gerçekleştirilen operasyonel faaliyetlerin yanı sıra, önleyici hizmette gerçekleştirmektedir. Önleyici mücadelede farkındalık oluşturmak bölücü ve yıkıcı faaliyetlerin harekat alanlarının daraltılması, bu faaliyetlere destek veren bağlantıların tespit edilerek sona erdirilmesine yönelik çalışmalar yapılmaktadır. Gençlerimizin ve ailelerinin bizlerle olan iletişimlerinin daha ileri seviyeye getirilmesi, gençlerimizde 'Devlet tarafından her zaman önemli oldukları' hissinin uyandırılması sağlamaktır. Böylece gençlerimiz üzerinde 'biz' duygusunun gelişmesinin sağlanması amacıyla gerçekleştirilen 'Gençlik ve Güvenli Gelecek Projesi' kapsamında merkez, Yağlıdere, Alucra, Eynesil, Şebinkarahisar, Çanakçı, Tirebolu, Espiye, Dereli, Doğankent, Görele, Keşap, Güce, Piraziz, ve Bulancak ilçelerinde bulunan 58 lise ve dengi okul ile Kredi Yurtlar Kurumu Yurdu'nda düzenlenen konferanslarda, 'Terör nedir? Terör Örgütlerinin Eleman Kazanma Şekilleri, Terörün Ülke ve Milletimize Verdiği Zararlar' konularında öğrenci ve öğretmen olmak üzere toplam 4 bin 120 kişiye bilgilendirme semineri düzenlenmiştir" denildi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Giresun Emniyet Müdürlüğü Gençliğe Terörü Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement