Halil İbrahim Evren Anadolu Lisesine İki Ayrı Ödül - Son Dakika
Güncel

Halil İbrahim Evren Anadolu Lisesine İki Ayrı Ödül

Halil İbrahim Evren Anadolu Lisesine İki Ayrı Ödül

Halil İbrahim Evren Anadolu Lisesi Koordinatörlüğünde İtalya ve Litvanya ile ortak yürütülen proje 3 ülkenin aktif katılımları ile başarılı bir şekilde yürütüldü ve sonuçlandırıldı.

24.09.2016 12:16  Güncelleme: 12:19

İlçemizin başarılı okullarından Dörtyol Halil İbrahim Evren Anadolu Lisesi geçtiğimiz günlerde Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü ve e Twinning Avrupa Okul Ağı tarafından yapılan değerlendirme sonucunda SUNNY SUMMER PRESS adli proje ile 2 adet ayrı  Ulusal Kalite Ödülüne layık görüldü.

Ödullerden birincisi Halil İbrahim Evren Anadolu Lisesi İngilizce öğretmeni Duygu Efetük'e, diğerleri de projede aktif görev alarak Halil İbrahim Evren Anadolu Lisesi ve Dörtyol'a  gurur kaynağı olan Canan ÇİL ve Metin DERTLİ adlı öğrencilere verildi.

Yapılan ödül töreninde konuşan ve bu tarz proje etkinliklerini her zaman destekleyen Okul Müdürü İrfan Şimşir, tüm öğrencileri okulumuzda kurulan e Twinning Ögrenci Kulübune katılmaya davet etti ve devam etmekte olan 3 ulusal, 1 uluslararası projede görev almaya çağırdı. Ardından projede başarı gösteren öğrencilere ödüllerini ve hediyelerini takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Halil İbrahim Evren Anadolu Lisesine İki Ayrı Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement