Harita Mühendisi Akkaya Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Güncel

Harita Mühendisi Akkaya Aday Adaylığını Açıkladı

Harita Mühendisi Ferdi Akkaya, AK Parti Antalya İl Başkanlığı'na gelerek Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

20.02.2015 11:18

Kendini tanıtan detaylı özgeçmişini AK Parti İl Başkanı Av. Rıza Sümer'e bizzat teslim eden Akkaya, seçimin ve tüm adaylık başvurularının ülkemiz ve vatandaşlar için hayırlı olmasını diledi. Gerek eğitim yaşamında ve gerekse iş hayatında başarılara imza atmış olan Serik doğumlu, Akkaya Group Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Akkaya, adaylığı ile ilgili yaptığı basın açıklamasında din, dil, ırk ve sınıf farkı gözetmeksizin herkese eşit davranılması gerektiğinin altını çizdi. Ferdi Akkaya'nın konuşması şöyle:

"Saygıdeğer ve kıymetli Antalyalı hemşerilerim, Yüzyıllardır din, dil, ırk ve sınıf ayrılıklarıyla karıştırılan, yükselişi çeşitli oyunlar ile engellenen, Ortadoğu coğrafyasının merkezi konumundaki ülkemizde gelişme ve büyümeye yönelik, düşmanlık duygularından arındırılmış, istihdamı ve beraberliğimizi pekiştirecek projeleri hayata geçirmek için bu amaca en büyük ivmeyi kazandıracağına inandığım AK Parti vizyonuna katkı sağlayacak bilgi ve birikimlerimle milletvekili olarak TBMM'de hizmet etmek adına önce Yüce Allah'tan sonra siz değerli Antalyalı hemşerilerimden icazet istiyorum…

Antalya'da doğup büyümüş, Trabzon'da üniversite eğitimini tamamlamış, Tunceli'de vatani görevini yapmış, İzmir'de görev almış, ülkemizin farklı şehirlerinde ve köylerinde önemli projelere imza atmış, Anadolu'nun dört bir yanında görev yapma fırsatı bulmuş, vizyonu olan genç bir kardeşiniz olarak bu kutlu yolda hep beraber hareket edeceğimize ve beni desteklerinizle güçlendireceğinize tüm kalbimle inanıyorum.

AK Parti'mizin 13 yıllık iktidarı; ülkemizde birçok yeniliğin, istikrarın ve prangalardan kurtulma umudunun sigortası haline gelmiş, halkımızın yarısından fazlasının teveccühünü kazanmıştır. Bu teveccüh ve sevgiyi daha yukarılara taşımak, kalkınma hedeflerimize tüm vatansever vatandaşlarımızı ortak etmek amaçlarım arasındadır. Parti önderlerimizin "Yeni Türkiye" yolunda dinamik, teknolojiyi takip eden ve vizyonel fikirlere sahip olan gençlerle hedeflerine daha hızlı ulaşma düşüncelerine katkı sağlamak istiyorum.

Cumhuriyet'in kurulduğu yıllarda ilk sivil havacılık okulunu kurarak pilot yetiştiren, uçak ürettiği halde uçuş izni alamayarak uçuşu yasaklanan ve bu nedenle yurtdışında uçuş izni almış olan Vecihi Hürkuş'u tüm ülkemiz tanımaktadır. Rahmet ve minnetle andığım Vecihi Hürkuş örneğinde olduğu gibi; ülkemizin kalkınmasına destek olmak için taş üstüne taş koyacak projesi bulunan girişimci vatandaşlarımızın önündeki bürokratik engellerin kaldırılması ve yeni beyin göçlerinin olmaması için tüm gücümle çalışacağım.

Partimizin 2023, 2053, 2071 yılı hedeflerinin önünü kesmek isteyen şer güçlerin; milletimiz arasında düşmanlık tohumları ekme girişimlerine "Milli Birlik ve Kardeşlik" projemizle, vatandaşlarımızın oylarıyla seçilenlerin iktidarını engellemek amacıyla darbe girişimlerinde bulunan yapılanmalara karşı ise cesaret, kararlılık ve sadakat ile tutunacağımızı kamuoyunun bilgisine saygı ile sunarım.

Geleceğe dair hayalimizde, tarihin karanlık sayfalarında kalan savaşların ve kavgaların ortaya çıkardığı tartışma ortamlarını tarihçilere bırakarak, bu coğrafyada yaşayan ortak noktası insan orijininde birleşen, sadece fikir, düşünce ve projelerin tartışıldığı ve ülkemiz insanı için nasıl en ideal yaşam modelini yakalarız düşüncesinin hâkim olduğu bir ülke bulunmaktadır. Ülkemizde din, dil, ırk ve sınıf farkı gözetmeksizin tüm vatandaşlarımıza eşit davranmak ve ihtiyaçlarını, sorunlarını, projelerini Ankara'ya taşıma niyetiyle çıkmış olduğumuz bu kutsal yolda Allah bizi utandırmasın."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Harita Mühendisi Akkaya Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement