HDP'den Aday Olan Selda Karafazlı Kurşun'u Akrabaları Reddetti - Son Dakika
Güncel

HDP'den Aday Olan Selda Karafazlı Kurşun'u Akrabaları Reddetti

Basın toplantısı düzenleyen aile üyeleri, HDP'den Rize 2. Sıra Milletvekili olan Selda Karafazlı Kurşun'u akrabalıktan reddettiklerini açıkladılar.

14.04.2015 11:30  Güncelleme: 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize'de, Halkların Demokratik Partisi (HDP) 2'nci sıra Milletvekili adayı Selda Karafazlı Kurşun'a, akrabası olan bir grup basın toplantısı yaparak tepki gösterdi.

"KESİNLİKLE BİZLE BAĞI KALMAMIŞTIR"

Basın toplantısına katılan Ali, Lokman, Harun, Birkan, Yüksel, Akif ve Osman Karafazlı, HDP'den milletvekili adayı olan Selda Karafazlı Kurşun'u bundan böyle akraba olarak kabul etmediklerini açıkladı. Ali Karafazlı, "Ailemiz üyesi Selda Karafazlı Kurşun, aileye yakışmayacak bir siyasi partide aday oldu.

Herkesin farklı siyasi görüşü vardır. Ailemiz geniş olduğu için bizde de farklı görüşte kişiler var. Biz HDP'yi siyasi parti olarak kabul etmiyoruz. Bize göre terör örgütünün taşeronudur. Ne bizim ailemiz, ne de Rize'de başka aileler bu partiyi kabul etmiyor. Sokağa çıktığımızda bize PKK terör örgütü gözüyle bakılmasını istemiyoruz. Siyasi partilere değil terör örgütüne karşıyız. Ailemizden bu partide aday olan kişiyle beraber değiliz. Kesinlikle bizimle bir bağı kalmamıştır" dedi.

"TEK BAŞINALAR"

Lokman Karafazlı ise, "Karafazlı soy isimli birinin HDP'den aday olması bizi son derece rahatsız etti. 'Adaylıktan çekil' diye uyarılarımızı yaptık. Bundan sonra bizim akrabamız değildir. Tek başınalar. Hiçbir Karafazlı onların yanında değildir" ifadelerini kullandı.



HDP\'den Aday Olan Selda Karafazlı Kurşun\'u Akrabaları Reddetti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel HDP'den Aday Olan Selda Karafazlı Kurşun'u Akrabaları Reddetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (141)

  • Müsti : Ne pis bir miletsiniz Irkçılık Yapıyorlar sanki başka Ülkede Gelmişler oylar HDP ye inadına 48 17 Yanıtla
  • CELAL PİR: PİS FAŞİSTLER TEK KELİME. 40 25 Yanıtla
  • pepe: aileyi tebrik ediyorum. 21 36 Yanıtla
  • Çirkin kral: Yiyit kadın tebrikler Selda bacım ezilen halk ailendir boş ver bu cahil teneke akrabaları 16 40 Yanıtla
  • Müsti : Cahil insanlarsınız ondan Oylar HDP ye cahile uraşmak iyi degil devam HDP ye 36 19 Yanıtla
  • konya: selda hanımın akrabaları o kadar korkak bı okadar da gerizekalılarmıs 39 14 Yanıtla
  • ??YETER ARTIK ??: Bu oyuna gelme Artık uyan Türkiye Tüm hakların kardeşliği için oylar bu defa HDP ye... 35 14 Yanıtla
  • gercegi bu: Helal olsun. 40 bin kisinin olumunden sorumlu pkk yi surekli oven onun siyasi kolu oldugunu soyleyen, sehirleri hala yakip yikan, bu partiyi desteklemenin irkcilikla bir alakasi yoktur. teroru kinamayla , lanetlemeyle iliskisi vardir. 16 28 Yanıtla
  • Mele : SELDA ya kurban olun salak ırkçı lar 36 8 Yanıtla
  • T.A.K HACK TİM: LAZLAR KÜRTLERE BU KADAR DÜSMANKEN TAM TERSİ OLARAK DA KÜRTLER EN ÇOK LAZLARI SEVİYOR YAKINDAN GÖRDÜĞÜM KADARIYLA... İNSALLAH SELDA HANIM SECILIR.. 43 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement