Hedefleri Türkiye Şampiyonluğu - Son Dakika
Yerel

Hedefleri Türkiye Şampiyonluğu

Hedefleri Türkiye Şampiyonluğu

Selçuk 19 Mayıs Ortaokulu voleybol takımı, Sakarya'da düzenlenen Türkiye Küçük Erkekler Voleybol Şampiyonası yarı final müsabakalarında final arıyor.

16.04.2014 14:09

Selçuk 19 Mayıs Ortaokulu voleybol takımı, Sakarya'da düzenlenen Türkiye Küçük Erkekler Voleybol Şampiyonası yarı final müsabakalarında final arıyor. Yarı finallerde İzmir'i temsil eden tek devlet okulu olan 19 Mayıs'lı gençlerin hedefi İzmir'i en iyi şekilde temsil ederek, finallere çıkmak ve finallerde de şampiyonluğa oynamak.

Selçuk 19 Mayıs Ortaokulu Müdürü Alirıza Çelebi, 32 takımın yeraldığı turnuvaya İzmir'den katılan tek devlet okulu olduklarını ifade ederek, "Hedefimiz finalde Türkiye Şampiyonası'na kalacak 16 takım arasında yeralabilmek. Rakiplerimiz Denizli, Kocaeli ve Bursa ekipleri. İzmir'i en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz. Gençlerimizi Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Hakan Pekçıkıkçı ve Ayla Uslu en iyi şekilde hazırladılar. Bize şampiyonaya katılmada destek veren başta selçuk Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Bakıcı ile Selçuk Ticaret Odamız yöneticilerine ve burada bizi konuk eden Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığımız'ın kuruluşu olan TÜVASAŞ'a ait tesislerin yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Amacımız İzmir'e başımız dik şekilde dönebilmek" dedi.

İzmir'den yarı finallere katılan Selçuk ekibi, 4 takım arasından adını Mayıs ayındaki finallere yazdırmak için filede büyük bir mücadele verecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hedefleri Türkiye Şampiyonluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement