Hisarcık'ta Yeni Milli Eğitim Şube Müdürü Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Hisarcık'ta Yeni Milli Eğitim Şube Müdürü Göreve Başladı

Hisarcık\'ta Yeni Milli Eğitim Şube Müdürü Göreve Başladı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde münhal bulunan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atanan Abdurrahman İpekci yeni görevine başladı.

15.05.2014 21:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde münhal bulunan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atanan Abdurrahman İpekci yeni görevine başladı.

Hisarcık İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atanan Abdurrahman İpekci, 1968 yılında Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde doğdu. İlköğretimini Kirazlı köyünde tamamladı. 1987 yılında Yahyalı İmam Hatip Lisesi'ni bitiren İpekci, 1989 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Denizli yüksek eğitim okuluna girdi.1989 yılında Erzurum ili Karaçoban ilçesi Marut Köyünde Sınıf öğretmeni olarak görev yaptı. 1992 yılında Karaçoban ilçesi M. Fevzi Çakmak İlkokulunda müdür olarak görev yaptı. 1994 yılında Kütahya Merkez Işıkkara köyü İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak ataması yapıldı. 1996 yılında Ilıca Kaplıcaları Adile Zeyyat Şora İlkokulu'na sınıf öğretmeni olarak tayin oldu. 2002 yılında Kayseri İli Yahyalı İlçesi H. İzzettin Kurmel Kız YİBO'ya tayin oldu. 2004 yılında Yahyalı Seydili İlkokuluna sınıf öğretmeni olarak tayin oldu. 2006 yılında uzman öğretmenlik unvanını aldı. 2010 yılında Yahyalı öğretmenevi Md. Yrd. Olarak atandı. 2010 yılında Hacı İzzet Kurmel kız YİBO'da Müdür Başyardımcılığı yaptı. Yine aynı kurumda 2012 yılında Pansiyondan sorumlu Md. Yardımcılığı yaptıktan sonra bir süre önce Hisarcık İlçesinde Şube Müdürü olarak atandı. Abdurrahman İpekci evli ve 2 çocuk babası.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık'ta Yeni Milli Eğitim Şube Müdürü Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement