İha Heyeti Siirt'te Temaslarda Bulundu - Son Dakika
Yerel

İha Heyeti Siirt'te Temaslarda Bulundu

İha Heyeti Siirt\'te Temaslarda Bulundu

İhlas Haber Ajansı (İHA) Bölgeler Koordinatörü Lütfullah Uzun ve İHA Diyarbakır Bölge Müdürü Abdulkerim Kantarcıoğlu temaslarda bulunmak üzere Siirt’e geldi.

25.09.2014 13:03

İhlas Haber Ajansı (İHA) Bölgeler Koordinatörü Lütfullah Uzun ve İHA Diyarbakır Bölge Müdürü Abdulkerim Kantarcıoğlu temaslarda bulunmak üzere Siirt'e geldi.

Çeşitli sivil toplum örgütleri, yatırımcı ve siyasi parti temsilcilerini ziyaret eden heyet, İhlas Haber Ajansı'nın bölge çalışmaları hakkında bilgi verdi. Siirt Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı M. Rıfat Ayyıldız ve meslek örgütü temsilcileriyle görüşen heyet, daha sonra Barden Otel sahibi Barış Erden ve AK Parti Siirt İl Başkanı Fevzi Sevgili'yi ziyaret etti. Medyanın, siyasetçi, yatırımcı ve sivil toplum örgütlerinin, halkla buluşma aracı olduğunu belirten İHA Bölgeler Koordinatörü Uzun, ziyaretin özellikle İHA'nın son dönemde Türkiye'de ve bölgede artan etkin gücünü anlatıp, halkla yönetici arasındaki daha sağlıklı bir iletişimin kurulması noktasında neler yapılabileceğini değerlendirmek için yapıldığını söyledi. Uzun, sağlam teknolojik bir alt yapı ile 5 kıtada 135 ülkede hizmet veren İHA'nın aylık ortalama 36 bin haber ile halka doğru ve süratli haber alma akışını sağladıklarını ve aynı zamanda Anadolu medyasına da önemli katkılar sağladığını sözlerine ekledi.

Heyet, bir günlük temaslarının ardından Tillo'da İbrahim Hakkı ve İbrahim Fakirullah hazretlerinin türbesini ziyaret ettikten sonra Şırnak'a hareket etti. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İha Heyeti Siirt'te Temaslarda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement