İhtiyaç Sahiplerine Ramazan Yardımı - Son Dakika
Güncel

İhtiyaç Sahiplerine Ramazan Yardımı

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı ve Memur-Sen tarafından Filistinli, Suriyeli ve terör mağduru bin aileye ramazan dolayısıyla gıda yardımında bulunuldu.

24.06.2016 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı ve Memur-Sen tarafından Filistinli, Suriyeli ve terör mağduru bin aileye ramazan dolayısıyla gıda yardımında bulunuldu.

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, Gaziantep İnsani Yardım Derneğindeki etkinlikte, Türk milletinin dünyanın her yerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştığını söyledi.

Sendikanın Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu anımsatan Uslu, yardımların ihtiyaç sahiplerine daha hızlı ulaşması için uğraştıklarını vurguladı.

Geçen hafta Kilis'te, önceki haftalarda da Mardin ve Van'da olduklarını hatırlatan Uslu, "Bugün Diyarbakır ve Gaziantep'te yardımlarımızı sürdürüyoruz. Gaziantepli ihtiyaç sahibi kardeşlerimize, terör yüzünden muhacir olmuş kardeşlerimize, Suriyeli, Filistinli, Afgan, Kırgız, Kafkas kökenli kardeşlerimize yardım ulaştırmak için bugün buradayız." dedi.

Yıl boyunca yardımlarını sürdürdüklerini kaydeden Uslu, "Yaptığımız yardımların lezzetini duyurursak yardımların daha da artacağına inanıyoruz. Yoksa bizim prensibimiz veren elin alan eli görmemesidir. Bilmediğiniz birçok yardımlar yapılmaktadır. Akşam koliler evlerine bırakılır. Bugün buradaki planımız yardımların artmasıdır. Hassasiyetimizin iyi anlaşılması gerekir." diye konuştu.

Türkiye'de ve dünyada ihtiyaç sahibi herkese ulaştıklarını kaydeden Uslu, önceki yıllarda da Arakan'a, Filistin'e yardım götürdüklerini hatırlattı.

Ülke genelinde de konfederasyona bağlı sendikaların yardımlarını sürdürdüğünü aktaran Uslu, bayramlık kıyafet ve gıda yardımı ile burs verdiklerini bildirdi.

İHH ile yetimlere ilişkin projelerini sürdürdüklerini dile getiren Uslu, "Memur-Sen'in 17 bin yetimi var. Bunların sayısı her geçen gün artıyor. Yardım ettiğimiz insanlar arasında dil, din ırk gözetmeksizin ihtiyaç sahiplerine ulaşıyoruz. Bugün burada Filistinli, Suriyeli ve terör mağduru ailelere yardım edeceğiz. İftarda da yetimlerimizle olacağız. Onlara da hediyelerini, oyuncaklarını vereceğiz. Bugün Gaziantep'te kardeşlik yardım günüdür. Destek olan herkesten Allah razı olsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İhtiyaç Sahiplerine Ramazan Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement