İMKB, Türkiye Şampiyonası Yarı Finalinde - Son Dakika
Spor

İMKB, Türkiye Şampiyonası Yarı Finalinde

İMKB, Türkiye Şampiyonası Yarı Finalinde

Batman İMKB Pazaryeri Ortaokulu, Küçük Kızlar ve Küçük Erkekler Hentbol Takımları, Okul Sporları bölge müsabakalarında grup birincisi oldu.

30.03.2015 07:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İMKB Pazaryeri Ortaokulu Hentbol takımları, bölge 1.si oldu.

Okul Sporları Hentbol müsabakalarında, Küçük Kızlar ve Küçük Erkeklerde il birincisi olan, İMKB Pazaryeri Ortaokulu Hentbol Takımı, 19- 22 Mart tarihleri arasında Şanlıurfa ilinde yapılan, Okul Sporları bölge müsabakalarında, Küçük Kızlar ve Küçük Erkeklerde güçlü rakiplerini birer, birer yenerek grup birincisi oldu.

İMKB Pazaryeri Ortaokulu Hentbol Takımları, Şanlıurfa ilindeki grup müsabakalarında, Diyarbakır, Gaziantep, Şanlıurfa, Adana, Osmaniye, Van ve Mardin illerinin takımlarını yenerek, Okul Sporları Türkiye Şampiyonası, Yarı Finaline katılmaya hak kazandı.

Küçük Kızlar ve Küçük Erkeklerde grup birincisi olan, İMKB Pazaryeri Ortaokulu Hentbol Kız ve Erkek Takımları, 2-5 Nisan tarihleri arasında Adıyaman ilinde yapılacak olan, Okul Sporları Türkiye Şampiyonası Yarı Finalinde, İlimizi ve bölgemizi temsil edecek.

İMKB Pazaryeri Ortaokulu Kız ve Erkek Hentbol Takımlarını, bölge müsabakalarında aldıkları başarıdan dolayı kutlayan, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, alınan başarıda emeği geçen okul idaresi ve öğretmenlere teşekkür etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor İMKB, Türkiye Şampiyonası Yarı Finalinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement