İncesu'da Esnaf Ziyareti, Kızılören'de İftar - Son Dakika
Yerel

İncesu'da Esnaf Ziyareti, Kızılören'de İftar

İncesu\'da Esnaf Ziyareti, Kızılören\'de İftar

Ak Parti milletvekilleri İncesu ilçesinde esnafı ziyaret etti, Kızılören beldesinde iftar yaptı.

01.08.2012 12:55

Ak Parti milletvekilleri İncesu ilçesinde esnafı ziyaret etti, Kızılören beldesinde iftar yaptı.

Ramazan programları kapsamında, TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Kayseri Milletvekili Sadık Yakut, Ak Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, il yönetim kurulu üyeleri ile İncesu ilçe yönetim kurulu üyeleri İncesu ilçesinde esnafı ziyaret ederek ramazanlarını kutladı. Daha sonra Kızılören beldesindeki kuran kursunda düzenlenen iftar yemeğine katılarak vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.

Programlar hakkında açıklama yapan TBMM ve Kayseri Milletvekili Sadık Yakut, "İl,ilçe yönetim kurulu üyelerimizle birlikte ramazan ayı dolayısı ile esnafı ziyaret ettik. Tabii vatandaşlarda genel bir alışkanlık var.

Partiler, milletvekilleri ve siyasetle uğraşan herkes, sadece seçim dönemlerinde ilçeleri, beldeleri ve köyleri gezerler. Aradan dört sene geçtikten sonra bir daha gelerek oy isterler. Ancak AK Parti olarak bizler bu geleneği değiştirdik. Ramazanda, bayramda, tatillerde vatandaşlarımızın yanındayız. meclis dokuz ay çalışıp, 3 ay tatile girdi diye, biz milletvekilleri olarak tatil yapmıyoruz. Seçim bölgelerimizde vatandaşlarımızla birlikteyiz. Bu kapsamda da İncesu ilçemizde esnafı ziyaret ettik. Kızılören beldesinde de vatandaşlarımızla birlikte iftar yaptık. Ramazan'ın toplumumuzda önemli bir yeri var. İnsanlarımızın şevk, heyecan ve bereketle oruçlarını tuttuklarını gördük ki bu da bizleri sevindirdi. Bu ziyaretlerimize devam ederek, vatandaşlarımızın verdiği iftarlara katılacağız." şeklinde konuştu.

Ak Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel de, ramazan ayı dolayısı ile vatandaşlarla iç içe olduklarını belirterek, şunları söyledi:

"Ramazan'ın bereketi içerisinde İncesu ilçesinde esnafı ziyaret ettik. Kızılören beldesinde yoğun bir katılımla gerçekleşen

iftar yaptık. Ramazan ayı boyunca ilçe, belde ve köylerimizi ziyaret ederek onlarla birlikte olmaya devam edeceğiz. Ramazan ayı bereketli bir ay. Dostluğun, kardeşliğin, barışın hoşgörünün özellikle fakir ve fukaranın gözetildiği bir aydır. Gittiğimiz yerlerde iyilik ve güzelliklerle karşılanıyoruz bunlarda bizleri mutlu ediyor. Ramazan ayı boyunca bu ziyaretlerimiz devam edecek."

Milletvekilleri iftar sonrası vatandaşlarla bir araya gelerek, Kızılören beldesinin gelişmesi için neler yapılabileceği konusunda görüş alış-verişinde bulundu.

(SK)

01.08.2012 12: 09: 51

TSI

NNNN - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İncesu'da Esnaf Ziyareti, Kızılören'de İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement