İsrail'in Gazze'ye Saldırılarının Protesto Edilmesi - Son Dakika
Güncel

İsrail'in Gazze'ye Saldırılarının Protesto Edilmesi

İsrail\'in Gazze\'ye Saldırılarının Protesto Edilmesi

Afyonkarahisar'da Gazze Platformu üyeleri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek için yürüyüş düzenledi.

20.07.2014 15:24

Afyonkarahisar'da Duyarlı Sivil Toplum Kuruluşları'nın oluşturduğu Gazze Platformu üyeleri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek için yürüyüş düzenledi.

İmaret Camisi bahçesinde toplanan grup, buradan Anıtpark'a kadar ellerinde dövizlerle slogan atarak yürüdü. Anıtpark önünde platform adına açıklama yapan Tarık Eskici, Gazze'de yapılan insanlık suçuna, masum çocukların katledilmesine tepki göstermek amacıyla toplandıklarını söyledi. "İsrail'in derhal bu bombardımanı durdurması ve ablukayı kaldırması gerekmektedir" diyen Eskici, şöyle konuştu:

"Bu mübarek ramazan ayında Müslümanlar'a karşı yapılan bu hareket sadece Gazze'ye yapılmamıştır. Aynı zamanda, Türkiye'ye, Mısır'a, Libya'ya, Suudi Arabistan'a, Cezayir'e ve tüm dünyadaki Müslümanlar'a yapılmış bir harekettir. Peki dünya neden suskun? Küçücük çocuklar ölürken, anneler ağlarken, kan dökülürken, dünya neden sessiz? Bu sessizlik şeytana ortak olmak değil de nedir?"

Filistin halkının çilesinin 1946 yılından beri değişmediğini belirten Eskici, dünyanın her şeye seyirci kaldığını ve akan kanın durması için hiçbir şey yapmadığını kaydetti.

Konuşmanın ardından Afyonkarahisar Müftüsü Burhan İşliyen, dua etti. Daha sonra İHH Afyonkarahisar temsilciliği "Gazze'de canlı kalkan olmak istiyorum" kampanyası için imza topladı. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İsrail'in Gazze'ye Saldırılarının Protesto Edilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement