İzmir' de CHP'den Alternatif Cumhuriyet Bayramı Kutlaması - Son Dakika
Güncel

İzmir' de CHP'den Alternatif Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

İzmir\' de CHP\'den Alternatif Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

İzmir'de sabahki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının ardından, CHP il örgütü de öğleden sonra alternatif kutlama yaptı.

29.10.2014 17:56

İzmir'de sabahki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının ardından, CHP il örgütü de öğleden sonra alternatif kutlama yaptı. Atatürk Anıtı'na çelenk koyup ardından partililere seslenen CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, inadına milli bayramlara inadına Mustafa Kemal Atatürk'e sahip çıkacaklarını söyledi.

Kentte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramıyla ilgili resmi kutlamalar, protokolün de katılımıyla sabahtan Cumhuriyet Meydanı'nda yapıldı. Bu kutlamanın ardından öğlenen sonra, aynı meydana bu kez CHP İzmir İl Örgütü geldi. İl Başkanı Ali Engin, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Burada toplanan yaklaşık bin kişiye konuşan Engin, Karaman'da yaşanan maden kazasından sonra bu bayramı kutlamanın zor bir güne denk geldiğini söyledi. Ancak bayramları kutlayacaklarını dile getiren Ali Engin, 'Zor günler geçirsek de, İzmirli olarak inadına milli bayramlara, inadına Mustafa Kemal Atatürk'e sahip çıkacağız dedi.

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir milletvekilleri Aytun Çıray, Mustafa Balbay, Hülya Güven ve Mustafa Moroğlu ve ilçe belediye başkanlarının da katıldığı kutlama sırasında partililer de sık sık, 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz sloganı attı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir' de CHP'den Alternatif Cumhuriyet Bayramı Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement