İzmir'de Hırsızlık Operasyonu - Son Dakika
Yerel

İzmir'de Hırsızlık Operasyonu

Foça ilçesindeki bir zeytin fabrikasından 1,5 ton zeytinyağı, 750 kilogram zeytin, 700 litre motorin ve çelik kasa çalındı.

22.02.2015 15:46

Foça ilçesindeki bir zeytin fabrikasından 1,5 ton zeytinyağı, 750 kilogram zeytin, 700 litre motorin ve çelik kasa çalındı. Çalışma başlatan jandarma, bu olayın yanı sıra 23 hırsızlık olayın faili olduğu belirlenen kişiyi bağ evinde yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, Foça ilçesindeki bir zeytinyağı fabrikasına giren hırsızlar, 1,5 ton zeytinyağı, 750 kilogram zeytin, 700 litre motorin ve içerisinde 85 bin lira para bulunduğu çelik kasayı çaldı. Olayın bildirilmesi üzerine çalışma başlatan İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, iş yeri çevresindeki ve MOBESE güvenlik ve Plaka Tanıma Sistemi kameralarını tarayarak şüpheli araçları tespit etti.

Kayıtlarda görülen kiralık bir aracın izini süren ekipler, sürdürdükleri çalışmada olayın failinin İ.N. olduğunu ve Torbalı ilçesinde bir bağ evinde kaldığını belirledi. Bağ evine operasyon gerçekleştiren jandarma, İ.N'yi yakaladı. Operasyonda, 24 çek koçanı ile 5 müşteri çekinin de aralarında yer aldığı çalıntı bazı malzemeler de ele geçirildi.

İ.N'nin Aliağa, Foça, Bayındır ve Çiğli ilçelerinde iş yeri, ev, otomobilden gerçekleştirilen 23 hırsız olayı ile kamu malına zarar verme suçunun faili olduğu tespit edildi.

Adliyeye sevk edilen İ.N, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir'de Hırsızlık Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement