İzmir'de Renkli Bayram - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Renkli Bayram

İzmir\'de Renkli Bayram

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak için Gündoğdu Meydanı'nda İzmirli miniklere özel bir bayram organizasyonu düzenledi.

23.04.2014 18:39

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak için Gündoğdu Meydanı'nda İzmirli miniklere özel bir bayram organizasyonu düzenledi. Meydanda kurulan oyun parkurlarının yanı sıra, jonglör ve alev üfleyen adam gösterisi, yüz boyama, kareoke yarışması, illüzyon gösterisi çocuklardan büyük ilgi gördü. Etkinliğe katılan miniklere patlamış mısır, parmak şeker ve macun ikram edildi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun da çocuklar ile buluştuğu kutlamalarda renkli anlar yaşandı. Minikler Başkan Kocaoğlu ile fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Gösterileri çocuklarla birlikte izleyen Başkan Aziz Kocaoğlu, onlarla sık sık şakalaşarak, eğlencelerine ortak oldu. Çocukların ilgisinden mutlu olan Başkan Kocaoğlu, "Bütün düşlediğimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilelebet, bağımsız olarak özgürce çalışmasını sağlamak. Bunun için gençlerimizi yetiştiriyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı herkese kutlu olsun" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Renkli Bayram - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement