Jandarma'dan 175. Yıl Anısına Fidan Dikildi - Son Dakika
Yerel

Jandarma'dan 175. Yıl Anısına Fidan Dikildi

Jandarma\'dan 175. Yıl Anısına Fidan Dikildi

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı’nın organizasyonunda ‘Jandarma'nın Kuruluşunun 175. Yılı Etkinlikleri’ kapsamında Samsat ilçesinde fidan dikimi gerçekleştirildi.

06.03.2014 10:25

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı'nın organizasyonunda 'Jandarma'nın Kuruluşunun 175. Yılı Etkinlikleri' kapsamında Samsat ilçesinde fidan dikimi gerçekleştirildi.

Samsat Jandarma Hatıra Ormanı'nda gerçekleştirilen fidan dikimi törenine; Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, İl Jandarma Komutanı Albay Yusuf Yalçın, Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Büyükkaramuklu, Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, bazı kurum amirleri, askerler, çok sayıda Samsatlı vatandaş ile öğrenciler katıldı.

Fidan dikim töreninde Vali Mahmut Demirtaş ve protokol üyeleri, Samsat İlçe Jandarma Komutanlığı'nın yanındaki boş araziye Jandarma Teşkilatı'nın 175. kuruluş yıldönümü ağaçlandırma çalışmaları kapsamında kendi isimlerinin yazılı olduğu ilk fidanı toprakla buluşturdu.

Ülkemizin en köklü kurumlarından olan Jandarma'nın 175. yılını kutlayan Vali Mahmut Demirtaş, "Jandarma, güvenlik ve asayişi sağlamanın yanında bu tür faaliyetlerle ilimizde doğal güzelliklerin gelişmesine katkı sağlamaktadır. İl Jandarma Komutanlığımız 175. kuruluş yıl dönümü kapsamında ilimizde 20 bin fidan dikimi hedeflemektedir. Bugünde Samsat ilçemizde 16 dönümlük boş arazide yaklaşık 4 bin değişik meyve ve çam fidanlarını toprakla buluşturacağız. Böyle anlamlı ve örnek bir organizasyona ev sahipliği yaptıkları için İl Jandarma Komutanımızı ve personelini tebrik ediyorum" dedi.

Vali Mahmut Demirtaş, daha sonra protokol üyeleri, jandarma ve vatandaşlarla birlikte 4 bin fidanı toprakla buluşturdu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Jandarma'dan 175. Yıl Anısına Fidan Dikildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement