Kaldırımda Yürüyen Yaya Kazadan Kıl Payı Kurtuldu - Son Dakika
Güncel

Kaldırımda Yürüyen Yaya Kazadan Kıl Payı Kurtuldu

Kaldırımda Yürüyen Yaya Kazadan Kıl Payı Kurtuldu

Erzincan kent merkezinde öğlen saatlerinde meydana gelen trafik kazasında aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan otomobil aydınlatma direğine çarparak durabildi.

06.02.2014 17:04

MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen kaza anında, kaldırımda yürüyen yaya otomobilin altında kalmaktan şans eseri kurtulabildi.Fevzipaşa Caddesi üzerindeki Bağkur Kavşağı’nda öğlen saatlerinde ilginç bir trafik kazası meydana geldi. SGK Kavşağından Dörtyol istikametine gelen Kerem Ayvazoğlu yönetiminde ki 55 TK 830 plakalı otomobil bir anda kontrolden çıktı, orta refüjdeki yön tabelasına çarpan otomobil, daha sonra karşı kaldırıma çarptıktan sonra aydınlatma direğini devirerek durabildi. Bu sıra da kaldırım üzerinde yürüyen yaya kazadan saniye farkıyla kurtuldu.

MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen kazada araç sürücüsü Kerem Ayvazoğlu hafif şekilde yaralanırken ambulansla Menfücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kaza sonrası yol bir süre trafiğe kapatılırken, hurdaya dönen otomobil çekici yardımı ile olay yerinden kaldırıldı.

COŞKUN MENEK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaldırımda Yürüyen Yaya Kazadan Kıl Payı Kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement