Karaisalı'ya Son Bir Yılda Dördüncü Kaymakam - Son Dakika
Yerel

Karaisalı'ya Son Bir Yılda Dördüncü Kaymakam

Karaisalı\'ya Son Bir Yılda Dördüncü Kaymakam

Adana’nın Karaisalı ilçesine bir yıl içinde dördüncü Kaymakam atandı.

04.07.2014 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Karaisalı ilçesine bir yıl içinde dördüncü Kaymakam atandı. Yeni Kaymakam Vekili Mehmet Tunç görevine başladı.

Hidayet Sarı üç yıl görev yaptıktan sonra geçen yıl Haziran ayında Diyarbakır'ın Hani İlçe Kaymakamlığına atanmıştı. Sarı'dan sonra Karaisalı Kaymakam Vekilliğine atanan İdris Arslan 29 gün görev yaptı. İdris Arslan'dan sonra Karaisalı Kaymakam Vekilliğine atanan Hakkı Başhan ise 3 ay görev yaptı.

Başhan'dan boşalan Kaymakam Vekilliğine atanan Mustafa Köleoğlu ise 6 ay görev yaptı.

Karaisalı'nın yeni Kaymakam Vekili Mehmet Tunç, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü' nün 23 Haziran 2014 tarihli oluruna istinaden 30 Haziran 2014 tarihinde kaymakam vekili olarak görevine başladı.

Ankara doğumlu olan Mehmet Tunç, ilköğretimi Eskişehir'de, orta öğretimi Ankara'da, lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde, yüksek lisansını Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı'nda tamamladı.

Çeşitli kamu kurumlarında hizmet veren Mehmet Tunç, Hatay İli Kaymakam Adayı olarak İçişleri Bakanlığı Mülki İdare Amirliği Sınıfına katıldı. Tunç, Hatay'da Valilik Stajını, Ankara'nın Çubuk ilçesinde Kaymakam Refikliğini, Samsun ve ve ilgili ilçelerinde Mülkiye Teftiş Stajını tamamladı. Sırasıyla Uşak'ın Sivaslı ilçesi, Tokat'ın Yeşilyurt ilçesi ve Sinop'un Durağan ilçesinde kaymakam vekilliği görevlerinde bulundu. Bir yıl süreyle Sussex Üniversitesi'nde (İngiltere-Brighton) İngilizce dil eğitimi aldı. İngiliz Kamu Yönetimi üzerinde çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında gezi ve incelemelerde bulundu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaisalı'ya Son Bir Yılda Dördüncü Kaymakam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement