Kayseri Sur'da Şehit Düşen Askerlerin 3'ü de Aynı Taburdaydı - Son Dakika
Güncel

Kayseri Sur'da Şehit Düşen Askerlerin 3'ü de Aynı Taburdaydı

Kayseri Sur\'da Şehit Düşen Askerlerin 3\'ü de Aynı Taburdaydı

Sur'da şehit düşen askerlerin 3'ü de aynı taburdaydı Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK militanlarıyla girdikleri çatışmada şehit olan Kayseri 1. Komando Tugayı'ndan Piyade Yüzbaşı Yiğitcan Çiğa, piyade astsubay üst çavuş Özgür Erdoğan ve piyade uzman çavuş Osman Ateş'in şehadet haberi Kayseri'ye ulaştı.

27.01.2016 17:08

Sur'da şehit düşen askerlerin 3'ü de aynı taburdaydı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK militanlarıyla girdikleri çatışmada şehit olan Kayseri 1. Komando Tugayı'ndan Piyade Yüzbaşı Yiğitcan Çiğa, piyade astsubay üst çavuş Özgür Erdoğan ve piyade uzman çavuş Osman Ateş'in şehadet haberi Kayseri'ye ulaştı. Şehit Yüzbaşının Kayseri'deki eşi ve kayınbabasına yakınlarına acı haberi silah arkadaşları verdi.

Diyarbakır'da şehit düşen Yüzbaşı Yiğitcan Çiğa'nın ailesine şehit haberinin verilmesinin ardından, kayınbabası Kasım Kaya'nın, merkez Kocasinan ilçesi Erciyes siteleri Bulvar Apartmanı (b) blok 3 kattaki dairesinin balkonuna Türk bayrağı asıldı. Şehit Yüzbaşı'nın 2 ay önce eşi Nadiye Çiğa'nın bir kız çocuğu dünyaya getirdiği ve adını 'Ahsen' koydukları öğrenildi. Yüzbaşı Çiğa'nın Güneydoğu'ya göreve giderken eşi ve çocuğunu kayınbabasının evine getirdiği kaydedildi. Şehadet haberi üzerine kayınbabanın evine gelen yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Bu arada şehit yüzbaşının baba ocağı Mersin'deki ailesine, şehit astsubay üst çavuş Özgür Erdoğan'ın Sivas'ın Divriği ve İzmir'deki ailelerine ve şehit uzman çavuş Osman Ateş'in Tokat'ta oturan ailesine şehadet haberleri iletildi. Kayseri 1. Komando Tugayından Güneydoğu'ya iç güvenlik harekatı çerçevesinde geçici olarak gönderilmen 3 şehidin 3.taburda ve yüzbaşı Yiğitcan Çiğa'nın komutasında yan yana görev yaptıkları ifade edildi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Sur'da Şehit Düşen Askerlerin 3'ü de Aynı Taburdaydı - Son Dakika


Advertisement