Kazakistan Büyükelçisi ve Nijerya Heyeti Gebze'ye Geliyor - Son Dakika
Güncel

Kazakistan Büyükelçisi ve Nijerya Heyeti Gebze'ye Geliyor

Kazakistan Büyükelçisi ve Nijerya Heyeti Gebze\'ye Geliyor

TÜKSİAD 26 Haziran Çarşamba günü (yarın) Kazakistan Ankara Büyükelçisi Prof. Dr. Janseyit Tüymebayev ile Nijerya heyetini ağırlayacak.

24.06.2013 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD) 26 Haziran Çarşamba günü (yarın) Kazakistan Ankara Büyükelçisi Prof. Dr. Janseyit Tüymebayev ile Nijerya heyetini ağırlayacak.

BÜYÜKELÇİDEN KONFERANS

Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD) 26-27 Haziranda çok önemli iki etkinliğe ev sahipliği yapacak. TÜKSİAD'ın daveti üzerine Gebze'ye gelen Kazakistan Ankara Büyükelçisi Prof. Dr. Janseyit Tüymebayev, Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi'nde " Türkiye Kazakistan Ekonomik İlişkileri' konulu bir konferans verecek. Büyükelçi Tüymebayev'in Gebze programı saat 11.00-11.30 arası TÜKSİAD Genel Merkezi'nde düzenleyeceği basın toplantısı ile başlayacak. Buradan Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ardından da Güzeller OSB Başkanı Adem Ceylan'ı ziyaret edecek olan Kazakistan Ankara Büyükelçisi, Güzeller OSB'de saat 14.00-15.00 arası " Türkiye Kazakistan Ekonomik İlişkileri" konulu konferansın ardından Güzeller OSB'de inceleme yaptıktan sonra Ankara'ya dönecek.

NİJERYA HEYETİ İKİ GÜN GEBZE'DE

TÜKSİAD'ın ikinci konuğu ise Nijeryalı'lar olacak. TÜKSİAD'ın davetiyle sanayi bölgesi Gebze'ye çıkarma yapacak olan Nijerya heyeti, 26 Haziran Çarşamba günü (yarın) Gebze gelecek. Nijeryalılar'ın Gebze programı TÜKSİAD Genel Merkezi'nde saat 09.00'da düzenleyeceği basın toplantısı ile başlayacak. Nijeryalılar daha sonra sırasıyla Gebze Ticaret Odası, Gebze Organize Sanayi Bölgesi Tekponarkı, Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü ve Tuzla DESBAŞ Serbest Bölgeyi ziyaret edecek ve ilk gün temaslarını tamlayacak. Heyet ikinci gün ise GOSB'da bulunan Holsan, Tayaş, Kanca ve Konfeksiyon tesislerini ziyaret edecek. Nijeryalılar, 28 Haziran Perşembe günü Türkiye'den ayrılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kazakistan Büyükelçisi ve Nijerya Heyeti Gebze'ye Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement