Kdz. Ereğli'de Bayramlaşma Töreni İlk Kez Açık Alanda Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kdz. Ereğli'de Bayramlaşma Töreni İlk Kez Açık Alanda Yapıldı

Kdz. Ereğli\'de Bayramlaşma Töreni İlk Kez Açık Alanda Yapıldı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bayramlaşma töreni ilk kez açık alanda yapıldı.

24.09.2015 16:35

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bayramlaşma töreni ilk kez açık alanda yapıldı. Törende konuşan protokol üyeleri barış ve kardeşlik mesajları verdi.

Kdz. ;Ereğli ilçesinde Kurban Bayramı nedeniyle Amfi tiyatro'da bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. İlk kez açık havada yapılan törene Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Zonguldak milletvekili Faruk Çaturoğlu, Emniyet Müdürü Fahri Küçük, daire amirleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, STK yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

MADENOĞLU: "EREĞLİ'DE HUZUR İÇERİSİNDE BİR BAYRAM GEÇİRİYORUZ"

Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Kurban Bayramı'nın insanlığa barış ve huzur getirmesini dilerken tüm vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutladı. Madenoğlu konuşmasında "Bayramlar bizim birlik ve beraberliğimize katkıda bulunan, dostluklarımız, arkadaşlıklarımız, kardeşliklerimizin bir kez daha pekişmesine vesile olan önemli günlerimizden bir tanesidir. Biz Ereğli'de bayramımızı huzur ve sükun içerisinde kutluyoruz. Bu huzur ve sükunun tesis edilmesinde örnek olarak hayatlarını sürdüren vatandaşlarımızın çok büyük etkisi var. Burada bayram canlı ve çok dolu olarak geçmektedir. Biz bu gün Ereğli'de açık bir alanda halkımız ile beraber olma adına bayramlaşmamızı yapıyoruz. Gördüğüm kadarıyla vatandaşlarımızın bayramlaşmaya ilgisi bir hayli fazladır. Önümüzdeki bayramlaşmaları da böyle açık alanlarda yapma niyet ve arzusundayız. Vatandaşlarımızın hem bir birleri ile hem de devlet görevlileri ile bayramlaşmalarını arzu etmekteyiz. Ben tüm vatandaşlarımızın ve basın mensuplarımızın bayramlarını kutluyorum. Bu bayramın sadece Müslümanlara değil tüm insanlık alemine barış ve huzur getirmesini, İslam dünyasının kanayan yaralarının olduğu, kanının aktığı, zulme uğradığı bazı bölgelere de barış getirmesini yüce Mevla'dan diliyorum" dedi.

TÜRKİYE'DE TEK BAŞIMIZA İKTİDAR, ZONGULDAK'TA ÜÇ MİLLETVEKİLİ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu'da Kurban Bayramı'nın tüm İslam alemine ve insanlığa barış ve kardeşlik getirmesini diledi. Seçim çalışmalarına da değinen Çaturoğlu 1 Kasım'da Türkiye'de tek başına iktidar, Zonguldak'ta da en az üç milletvekili çıkaracaklarını söyledi. Çaturoğlu konuşmasında şunları söyledi; "Çok güzel bir bayramlaşma icra ediyoruz. Hava güzel, alan güzel, katılım güzel. Ben bütün hemşerilerimizin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Bayramın ülkemiz, İslam Alemi ve tüm insanlık için hayıra, huzura, barışa ve refaha vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan temenni ediyorum. Biz Mart ayının 20'sinden bu yana sahalardayız. 7 ay oldu ve 45 gün daha sahalardayız. Hiç bir zaman vatandaşımızın içerisinden ayrılmadık. Köylerimize, kentlerimize, beldelerimize, en ufak yerlere kadar gitmeye çalıştık. Vatandaşlarımızın dertlerini dinleyip onlarla hemhal olmaya çalıştık. Yarın seçim varmış gibi vatandaşlarımızla beraber olduk. Aynı şekilde hiç seçim olmayacakmış gibi, Zonguldak'ın Devrek'in, Çaycuma'nın Ereğli'nin ali menfaatleri için bakanlık, genel müdürlük, müsteşarlıkları dolaştık. Ne yapabiliriz, nasıl yapabiliriz, yatırımları nasıl tamamlayabiliriz? Bu noktada bir çok çalışmalar yaptık. Sahadan hiç ayrılmadık, sahanın içerisindeyiz. İnşallah bu seçimlerde hayırlara vesile olacak. Bizim hedefimiz Zonguldak'ta en az üç milletvekili çıkartmak ve Türkiye'de de tek başımızı iktidar olacağız."

"BÖYLE GÜZEL GÜNLER ÜLKEMİZDE 365 GÜN DEVAM ETSİN"

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysalda bayramlardaki barış ve kardeşliğin 3645 gün yaşanması temennisinde bulundu. Uysal konuşmasında "Daha nice bayramlara sağlık ve sıhhat içerisinde girmeyi yüce Rabbim'den temenni ediyorum. Her bayramda olduğu gibi bu bayramda birlik, beraberlik, kaynaşma ve paylaşmanın en fazla yaşandığı günlerdir. Böyle güzel günlerin ülkemizde 365 gün devam etmesi, her günümüzün de bayram güzelliğinde olmasını Rabbim'den niyaz ediyorum. Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından bayramlaşma töreni sona erdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kdz. Ereğli'de Bayramlaşma Töreni İlk Kez Açık Alanda Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement