'Keşke Dinleseydik" - Son Dakika
Spor

'Keşke Dinleseydik"

\'Keşke Dinleseydik"

Beşiktaş’ta Gökhan Töre'nin kurşunlara hedef olmasının şoku devam ederken, siyah-beyazlı kulüp birçok oyuncusunun gece hayatındaki düzensizlikten şikayetçi...

24.04.2014 11:04

Gece gezmeleri ve kurşunlanma olayı nedeniyle basında gündemin ilk sırasında oturan Beşiktaş'ta, eski teknik direktör Samet Aybaba'nın geçen sezon yaşanacaklar konusunda daha o zamandan uyarıda bulunduğu, bunu da yönetime rapor olarak sunduğu belirlendi.

Beşiktaş vukuat kulübü

Gece alemleri konusunda yönetime iki kere rapor veren deneyimli teknik adamın, "Sakatlıkların nedeni ne tesislerdeki zemin, ne antrenman tekniği ne de doktorlardır. Sakatlıkların nedeni gece gezmeleridir. Önlem almazsanız başınız dertten kurtulmaz" diye hem sözlü, hem de yazılı rapor verdiği ortaya çıktı.

Aybaba'nın uyarılarına rağmen bu konuda cezai yaptırımlar uygulamayan Beşiktaş Yönetimi'nin, bu nedenle büyük pişmanlık yaşadığı bildirildi. Özellikle Manuel Fernandes konusunda yönetimi uyaran Aybaba'nın, "Gece hayatını çok seviyor. Çoğu bekar oyuncuya kötü örnek oluyor. Hiç gece dışarı çıkmayanlar bile gece gezmelerine başladı. Adale sakatlıklarının çoğu bu düzensiz hayat yüzünden meydana geliyor. Sizden ricam, gece hayatını bırakmayan birkaç oyuncuya para cezası verin. Böylece takıma aba altından sopa göstermiş olursunuz" dediği ortaya çıktı.

Siyah-beyazlı yöneticilerin birkaçının, "Keşke geçen sene Samet Aybaba'yı dinleseydik. Belki o zaman bu kurşunlanma olayı başımıza gelmezdi. Çok şükür bu saldırı ölümle sonuçlanmadı" diye konuştukları öğrenildi.

Serdar Sarıdağ

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor 'Keşke Dinleseydik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement