Kliksa, Eskişehir'in On-line Alışveriş Haritasını Çıkardı - Son Dakika
Ekonomi

Kliksa, Eskişehir'in On-line Alışveriş Haritasını Çıkardı

Kliksa, Eskişehir\'in On-line Alışveriş Haritasını Çıkardı

Sabancı Topluluğunun on-line alışveriş platformu Kliksa, Eskişehir'in on-line alışveriş haritasını hazırladı.

13.11.2014 11:22  Güncelleme: 11:40

Sabancı Topluluğunun on-line alışveriş platformu Kliksa, Eskişehir'in on-line alışveriş haritasını hazırladı. Eskişehirliler, "kliksa.com"da telefon, bilgisayar, televizyon ve görüntü sistemleri, elektrikli ev aletleri ve oto aksesuarları kategorilerine daha çok ilgi gösteriyor.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, Eskişehirliler, Kliksa'nın internet sitesinde telefon, bilgisayar, televizyon ve görüntü sistemleri, elektrikli ev aletleri ve oto aksesuarları kategorilerine yoğun rağbet gösteriyor.

Ürün bazında ise akıllı telefon, televizyon, tablet bilgisayar, USB bellek ve elektrikli süpürge, en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor.

Eskişehir'de on-line alışverişin büyük bölümü sırasıyla Sivrihisar, Beylikova, Çifteler, Seyitgazi, İnönü, Alpu, Mihalıççık ve Mahmudiye ilçelerinde gerçekleşiyor.

Alışverişin yüzde 32-35'i tek çekimle yapılıyor

Yine "kliksa.com" verilerine göre, Eskişehirli kadınlar, en çok akıllı telefon, televizyon, tablet bilgisayar, elektrikli süpürge ve parfüm satın alırken bu alışverişlerin yüzde 35'ini tek çekim, yüzde 65'ini ise taksitlendirerek yapıyor.

Erkekler ise sırasıyla akıllı telefon, televizyon, tablet bilgisayar, USB bellek ve taşınabilir bilgisayarları tercih ediyor. Eskişehirli erkeklerin yüzde 32'si alışverişini tek çekimle, yüzde 68'i ise taksitlendirerek gerçekleştiriyor.

Kliksa

Sabancı Holding'in iştiraki Kliksa İç ve Dış Ticaret AŞ'nin internet sitesi olarak 2012 yılında kurulan "kliksa.com", sahip olduğu geniş ürün gamını cazip fiyatlarla ve Sabancı güvencesiyle tüketicilerine sunuyor. Kliksa, televizyon, görüntü sistemleri, cep telefonu, bilgisayar, beyaz eşya, spor ve out-door, anne, bebek ve oyuncak, oto aksesuarları, züccaciye ve ev düzeni, saat, gözlük ve aksesuar gibi kategorilerde 250 bini aşkın ürünü bünyesinde bulunduruyor. Ürünlerine her gün yenilerini ekleyen ve ürünlerini kullanıcılarına hızlı şekilde ulaşmasını hedefleyen "kliksa.com", tüketicilerine her güne özel kampanyalar ve 9 aya varan taksit seçenekleri sunuyor. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Kliksa, Eskişehir'in On-line Alışveriş Haritasını Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement