Koca Seyit Edremitliler ile Buluşacak - Son Dakika
Yerel

Koca Seyit Edremitliler ile Buluşacak

Koca Seyit Edremitliler ile Buluşacak

Kültür Ve Turizm Bakanlığı ve Havran Belediyesi tarafından desteklenmesine karar verilen Kocaseyit Tiyatrosu Türkiye turnesine çıkıyor.

14.01.2016 16:25

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Havran Belediyesi tarafından desteklenmesine karar verilen Kocaseyit Tiyatrosu Türkiye turnesine çıkıyor. Ücretsiz gerçekleştirilen gösterimlerle halkza ulaşan Kocaseyit Tiyatrosu Havran'daki ilk gösteriminin ardından Burhaniye'de gösterimde bulundu. Halkın yoğun katılımı ile gerçekleşen tiyatro gösterimi çok beğenildi ve Seyit Onbaşının tanıtılmasına büyük katkı sağladı.

15 Ocak 2016 Cuma günü Saat 20: 00'de Edremit Şükrü Tunar Merkezi sahnesinde ücretsiz bir gösterim daha gerçekleştirilecek. Türkiye turnesi 22 Ocak 2016 Cuma günü Ayvalık gösterimi ile devam edecek.

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, "Bir yıl içerisinde Balıkesir'in tüm ilçelerinde ve İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Çanakkale illerinde Önce Vatan isimli tiyatro oyunu sergilenecek. Proje kapsamında gerçekleştirilecek 30 ücretsiz gösterim ile 15.000 tiyatro severe ulaşılacak. Tiyatro ekibimiz Belediye çalışanları, Havran'lı gençler, Öğretmenler, Köylüler ve Üniversite öğrencilerinden oluşmaktadır. Gönüllü ekibimiz büyük bir özveri ile çalışarak muhteşem bir görsel şölen düzenlediler. Güzide İlçemiz Havran'ın ve Milli Kahramanımız Seyitonbaşının tanınırlılığını arttırmayı hedefleyen projemiz ile tüm gençlerimiz ve vatandaşlarımız gerçek kahramanlarını daha yakından tanıyacaklardır. Bu proje ile Havran Belediyesi de üstlendiği misyonun gereğini yerine getirmektedir." Dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Koca Seyit Edremitliler ile Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement