Komisyon Üyesi Vekillerden Eti Maden İşletmeleri'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Komisyon Üyesi Vekillerden Eti Maden İşletmeleri'ne Ziyaret

Komisyon Üyesi Vekillerden Eti Maden İşletmeleri\'ne Ziyaret

Eti Maden İşleri Genel Müdürü Orhan Yılmaz ile birlikte Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü'ne Kütahya Emet'te bulunan Borik Asit Tesisleri'nde gezi ve incelemelerde bulundu.

11.07.2012 13:49

TBMM Sanayi,

Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyeleri,

Eti Maden İşleri Genel Müdürü Orhan Yılmaz ile birlikte Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü'ne Kütahya Emet'te bulunan Borik Asit Tesisleri'nde gezi ve incelemelerde bulundu.

2 gün süren ziyaretlere,

Sanayi, Ticaret, Enerji,Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkan Vekili ve

AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, komisyon sözcüsü AK Parti Gaziantep Milletvekili İbrahim Halil Mazıcıoğlu, komisyon üyesi MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık, komisyon üyeleri AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve CHP Aydın Milletvekili Osman Aydın katıldı.

Kütahya'nın Emet ilçesinde bulunan Emet Borik Asit Fabrikası'ndaki gezi ve inceleme hakkında bilgi veren, AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, "Son günlerde bazı basın yayın organlarında bor madenlerinin özelleştirileceği hakkında haberler yapılmaktadır. Ancak kesinlikle Bor Madenlerinin özelleştirilmesi diye bir konu gündemde değildir. Yeni yasayla da yine tüm tesisler tüm maden sahaları devletin elinde olacaktır. Sadece çalışan personel şirket elemanı olacaktır. Bor Madeni sektöründe Türkiye büyümeye devam edecektir. Büyümesi için gereken tüm yatırımlar yapılacaktır" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Komisyon Üyesi Vekillerden Eti Maden İşletmeleri'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement