Luis Suarez Barcelona'nın Kendisinin Transferinden Vazgeçmesinden Korktuğunu Söyledi - Son Dakika
Spor

Luis Suarez Barcelona'nın Kendisinin Transferinden Vazgeçmesinden Korktuğunu Söyledi

Luis Suarez Barcelona\'nın Kendisinin Transferinden Vazgeçmesinden Korktuğunu Söyledi

Barcelonalı Suarez, "Dünya Kupası'nda yaşadığım olaydan sonra Barcelona'nın transferimden vazgeçmesinden korktum" dedi.

20.10.2014 16:23

İspanya Birinci Futbol Ligi ekiplerinden (La Liga) Barcelona'nın Uruguaylı futbolcusu Luis Suarez, "Dünya Kupası'nda yaşadığım olaydan sonra Katalan kulübünün transferimden vazgeçmesinden korktum" dedi.

Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası'nda İtalyan rakibi Giorgio Chiellini'yi ısırması nedeniyle FIFA'nın verdiği 4 aylık cezası 24 Ekim'de dolacak Suarez, Katalan televizyonu TV3'e verdiği röportajda, bu olay nedeniyle Barcelona'nın geri adım atmasından korktuğunu itiraf etti.

Dünya Kupası'nda yaşanan olaydan sonra kariyerini mahvettiğini düşündüğünü kaydeden Suarez, "Başlarda hiçbir şey bilmek istemiyordum. Ailemle kapılarımı dış dünyaya kapandım. Daha sonra düşünüp özür diledim ve rahatladım. Ardından Barça ile görüşmeler başladı. Daha sonra menajerim bana telefon edip 'her şey tamam' deyince, yaşadığım durumdan ve Barça'nın bana destek olmasından gözyaşlarımı tutamadım" diye konuştu.

Kulübün kendisine arka çıkmasına mutlu olduğunu aktaran futbolcu, "Çünkü tüm yaşadıklarımdan sonra Barcelona geri adım atacak diye korktum. Böyle bir şeyin olabileceğinin bilincindeydim" ifadelerini kullandı.

"Yapmamam gerekmesine rağmen saklanıyordum"

Barcelona'ya geldikten sonra antrenman yasağının kalktığı döneme kadar cimnastik salonunda çalışmanın ve paparazzilerden kaçmanın çok zor olduğunu belirten Suarez, "Yapmamam gerekmesine rağmen saklanıyordum. Tüm bunlar yapmamam gereken bir hatadan kaynaklandı. Sonunda bunu ve eleştirileri kabullendim" dedi.

Daha önce Liverpool'da oynarken aldığı cezanın bitiminde sahalara Manchester United maçı ile dönüş yapan, şimdi de cezasının bitimi Real Madrid maçına denk gelen Suarez, bununla ilgili yöneltilen soruları şöyle yanıtladı:

"Kadere inanmam ama sahaya El Clasico'da dönmem garip. Çok büyük bir hırs ve arzu ile bu maça hazırlanıyorum. Teknik direktöre 'beni bu maçta oynat' diyecek karaktere sahip bir futbolcu değilim. Luis Enrique'ye 'Bernabeu'da oynamak istiyorum' deme cüretim yok."

Her zaman Barcelona'da forma giymek istediğini vurgulayan 27 yaşındaki futbolcu, "Eğer kariyerimi burada sonlandırma olasılığına sahip olursam mükemmel bir kariyer geçirmiş olurum" dedi.

"Liverpool bana isim verdi ama Ajax benim için bir okuldu. Bir forvetin yapması gerektiği hareketleri, tekniği, birçok şeyi orada öğrendim" şeklinde konuşan Suarez, Barcelona'da ise çok yetenekli futbolcularla birlikte oynayacak olmasından büyük heyecan duyduğunu dile getirdi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Luis Suarez Barcelona'nın Kendisinin Transferinden Vazgeçmesinden Korktuğunu Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement