LYS Sınavına Girecek Öğrenciler Ücretsiz Konuk Ediliyor - Son Dakika
Güncel

LYS Sınavına Girecek Öğrenciler Ücretsiz Konuk Ediliyor

LYS Sınavına Girecek Öğrenciler Ücretsiz Konuk Ediliyor

Batman Real Konak Hotel, Cizre, Şırnak, Silopi, İdil ve Nusaybin'den gelen öğrencilerin bir kısmını ücretsiz konuk edecek.

15.06.2016 16:03  Güncelleme: 09:27

Çatışmaların yaşandığı ve sokağa çıkma yasaklarının uygulandığı ilçelerde ikamet eden ve Batmanda LYS sınavına girecek olan adayların bir kısmı Real Konak Hotel'de ağırlanacak.

Hotel yönetici ve çalışanları, mağdur durumdaki öğrencileri ağırlamaktan mutlu olacaklarını belirttiler.

Daha öncede olayların yaşandığı kentlerde ikamet eden ve üniversite sınavlarına giren öğrencileri ücretsiz ağırlayan Real Konak Hotel, bu anlamlı uygulamaya devam ediyor.

Önümüzdeki haftasonu yapılacak olan sınavlara Cizre, Şırnak, Silopi, İdil ve Nusaybin'den gelen öğrencilerin bir kısmı ağırlanacak.

Real Konak Hotel Genel Koordinatörü Hüseyin Aslan, konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Yaşanan olaylardan etkilenen ilçelerimizde okuyan öğrenci kardeşlerimizin Cumartesi ve Pazar günü yapılacak olan Lisans Yerleştirme sınavlarında Batman'a gelecek ve konaklama sorunu yaşayanlardan belirlediğimiz bir kontejanla ücretsiz konaklama sağlayacağız" dedi.

Aslan, mağdur durumdaki öğrencileri ağırlamakla hem insani ve hem de sosyal sorumluluk bilinci ile aidiyet hissettiklerini söyledi.

Öte yandan Hotel yöneticileri de, mağdur durumdaki öğrencilere ücretsiz hizmet etmekten mutluluk duyduklarını dile getirdiler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel LYS Sınavına Girecek Öğrenciler Ücretsiz Konuk Ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement