Maden-İş İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Maden-İş İftarda Buluştu

Maden-İş İftarda Buluştu

Tunçbilek’te maden işçileri Maden İş Sendikası’nın düzenlediği iftarda bir araya geldi.

12.07.2014 12:02

Tunçbilek'te maden işçileri Maden İş Sendikası'nın düzenlediği iftarda bir araya geldi. Tunçbilek 1 No'lu Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen iftar programına Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay da iştirak etti.

Programda konuşma yapan Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay, "Öncelikle Ramazanınız mübarek olsun. Türkiye'de 13 Mayıs'tan sonra işçisi, işvereni, iktidarı, muhalefeti, sendikacısı aklını başına almalı diye 40 gündür dilimin döndüğü kadar anlatmaya çalışıyorum. 13 Mayıs gecesi maden ocağına giden 4 kişiden bir tanesi de bendim. Orada görev alan kurtarma ekibinden, işçisinden, memurundan inşallah çalıştıkları yerlerde ziyaret edeceğim. Bir çaylarını içeceğim. Onlar 5 gün kartonların üzerinde yattılar ben kurtarma ekibinin tamamına ailelerine çocuklarına herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Maden İş Sendikası Batı Anadolu Şube Başkanı Yusuf Yaman ise, "Genel Başkanımız Ergün Atalay burada yerin yüzlerce metre altında canlarını hiçe sayarak tahlisiye ekibi dediğimiz kurtarma ekibine onore etmek için programının çok yoğun olmasına rağmen buraya kadar geldiler. Kendilerine huzurunuzda teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Maden İş Sendikaları Genel Mali Sekreteri Durmuş Düzgün de, "Tunçbilek tahlisiye ekibinin mühendis kadrosu ve cefakar tahlisiye elemanlarımız ben sizlerle her zaman gurur duydum. Geçmişe gidersek Erzurum Aşkale'de vardınız, Gediz'de vardınız, Dursunbey'de vardınız, Balıkesir'de vardınız en sonda ülkemizi yasa boğan bir Soma'daydınız" ifadelerini kullandı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Maden-İş İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement