Malatya Engelli Basketçiler Galip - Son Dakika
Yerel

Malatya Engelli Basketçiler Galip

Malatya Engelli Basketçiler Galip

2013-2014 Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Bölgesel Ligi maçında Amasya Gümüşhacı Köyü Hayat Engelliler Spor Kulübü Derneği ile karşı karşıya gelen Malatya Kent Konseyi Engelliler Spor Kulübü 47-31 skorla tekrar galip gelmeyi...

10.12.2013 11:45

2013-2014 Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Bölgesel Ligi maçında Amasya Gümüşhacı Köyü Hayat Engelliler Spor Kulübü Derneği ile karşı karşıya gelen Malatya Kent Konseyi Engelliler Spor Kulübü 47-31 skorla tekrar galip gelmeyi başardı.

Malatya Kent Konseyi Engelliler Spor Kulübü, geçtiğimiz haftalarda Samsun Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü'nden almış olduğu 35-17'lik galibiyetin ardından istikrarlı bir şekilde başarıya koşmaya devam ediyor.

Yeşiltepe Kapalı Spor Salonunda kazanılan galibiyetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Sekreter Ali Yıldırım, basketbolcuları kutladı ve Malatya'da bedensel engelliler basketbol takımı olarak sadece bir değil onlarca takım istediklerini, bütün engelli kardeşlerimizi ve ailelerini hem destek için hem de gerekli alt yapının oluşturulması için kulübe beklediklerini söyledi.

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun, oynanan güzel maçtan büyük bir keyif aldığını söyleyerek memnuniyetini dile getirdi. Malatya da engellilerin her alanda olduğu gibi spor alanında da kendilerini kanıtladığını ve seslerini duyurduğunu söyleyen Koyun, bunun yeterli olmadığını daha fazla spor kulübüne ve sporcuya ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Osmaniye Düziçi Engelliler Spor Kulübünden transfer olarak Malatya Kent Konseyi Engelliler Spor Kulübüne gelen futbolcu İbrahim Şenbol, Malatya'yı özellikle tercih ettiğini belirterek, tüm Malatyalıları destek için tribünlere beklediklerini söyledi.

Maçın sonunda Kent Konseyi Genel Sekreteri Ali Yıldırım tarafından Amasya Gümüşhacı köyü Hayat Engelliler Spor Kulübü kaptanına kayısı hediye edildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya Engelli Basketçiler Galip - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement