Marmaris Yabancı Gazetecilere Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Marmaris Yabancı Gazetecilere Tanıtıldı

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Marmaris, ilçeye davet edilen Rus, İngiliz ve İsviçreli gazeteciler ile sosyal medya yazarlarına tanıtıldı.

10.11.2015 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Marmaris, ilçeye davet edilen Rus, İngiliz ve İsviçreli gazeteciler ile sosyal medya yazarlarına tanıtıldı.

Marmaris Belediyesi, "Bölgenin iklimi ve doğal güzellikleri sayesinde ekim ve kasım aylarında da tatile uygun olduğu" vurgusunun yapıldığı tanıtım kampanyası çerçevesinde yabancı gazeteciler ile internetteki blogları ilgiyle takip edilen sosyal medya yazarlarını ilçeye davet etti.

Rusya'dan 5, İngiltere ve İsviçre'den de birer gazeteci ve gezi yazarına, ilçenin tarihi ve doğal güzellikleri konusunda bilgiler verildi.

Belediye yetkililerince "Marmaris'in butik tatil yeri olduğu" belirtilerek deniz, alışveriş ve eğlence imkanları tanıtıldı. Köy turuna çıkarılan gazetecilere Marmaris'in doğası hakkında açıklamalarda bulunuldu, yapılabilecek doğa sporlarına dikkat çekildi.

İlçenin Ege ve Akdeniz'in kesişme noktasında yer aldığına işaret edilerek Pamukkale, Efes, Datça, Gökova, Dalyan, Fethiye, Ölüdeniz, Bodrum ve Rodos'a günübirlik turlar düzenlendiği kaydedildi.

Çam balı gibi yöresel ürünler ikram edilen yabancı gazeteci ve yazarlar, Marmaris'ten etkilendiklerini ve ilçenin güzelliklerine sayfalarında yer vereceklerini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Marmaris Yabancı Gazetecilere Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement