Memur- Sen ve Eğitim Bir-Sen İftar Yemeği Verdi - Son Dakika
Güncel

Memur- Sen ve Eğitim Bir-Sen İftar Yemeği Verdi

Memur- Sen ve Eğitim Bir-Sen İftar Yemeği Verdi

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen, basın mensuplarına iftar yemeği verdi.

04.07.2014 23:39

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen, basın mensuplarına iftar yemeği verdi. İftarın ardından konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, paralel medyaya yönelik, "Safı bizden olanların, geçmişte aynı değerlere yönelmiş olduklarımızın 15-20 gündür tam hedef tahtasıyız" dedi.

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen, Haliç Kongre Merkezi'nde iftar organizasyonu düzenledi. Basın mensuplarına verilen yemeğe yaklaşık 50 basın mensubu katıldı. Burada bir konuşma yapan Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, "Bir itirafı, bir geriye dönük tespiti paylaşmak istiyorum. 2002'den beri Eğitim-Bir-Sen'in Genel Başkanıyım. 2008'den beri Memur-Sen Genel Başkanıyım. Bu medyanın kendi arkasındaki işte merkez medya, karşı medya, bu taraf medya gibi kavramlarının genel başkanlığım sürecinde şu medya grubu bize kesinlikle karşı diye bir tabloyla hiç bu güne kadar karşılaşmadık. Safı bizden olanların, geçmişte aynı değerlere yönelmiş olduklarımızın 15- 20 gündür tam hedef tahtasıyız. 17 Aralık'tan beri de hedefindeyiz. Yaptıkları suçlamaların çok üstünde durmaya değer olduğunu düşünmüyorum" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin değerlendirme yapan Gündoğdu, "Oy oranını icraatlar ve vaatler belirleyecek. Sorulması gerek birkaç soru var. Bu adaylar çözüm süreci hakkında ne düşünüyorlar? Vesayetle mücadelede içeride darbecilere karşı Ergenekon, Balyoz, 12 Eylül, 28 Şubat, dışarıda küresel vesayete karşı ne düşünüyorlar? Batı'nın çifte standardına karşı ne düşünüyorlar? Mısır, Suriye hakkında, Mısır darbesi ve Suriye diktatörü hakkında ne düşünüyorlar? Gezi ve 17 Aralık hakkında ne düşünüyorlar? Bugüne kadar hangi duruşu sergilediler? Nasıl bir Türkiye ve nasıl bir dünya istiyorlar?" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Memur- Sen ve Eğitim Bir-Sen İftar Yemeği Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement