Mersin'de Nevruz Coşkusu (2) - Son Dakika
Güncel

Mersin'de Nevruz Coşkusu (2)

Mersin\'de Nevruz Coşkusu (2)

'erdoğan'ın BAŞKAN OLMASI, TÜRKİYE'NİN IŞİD İLE ORTAK OLMASI DEMEKTİR' Kutlamalar devam ederken bir konuşma yapan HDP Mersin Milletvekili Ertuğrul Kürkçü, Türkiye'yi yöneten ve yönetmeye talip olanların kendilerinden korktuğu için barajı getirdiklerini belirterek, şunları söyledi: "Bu barajları aştığımız takdirde, Türkiye halklarına Tayyip Erdoğan'sız bir hayatı vadediyoruz.

22.03.2015 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'erdoğan'ın BAŞKAN OLMASI, TÜRKİYE'NİN IŞİD İLE ORTAK OLMASI DEMEKTİR'

Kutlamalar devam ederken bir konuşma yapan HDP Mersin Milletvekili Ertuğrul Kürkçü, Türkiye'yi yöneten ve yönetmeye talip olanların kendilerinden korktuğu için barajı getirdiklerini belirterek, şunları söyledi:

"Bu barajları aştığımız takdirde, Türkiye halklarına Tayyip Erdoğan'sız bir hayatı vadediyoruz. Bu hayatı muhakkak kuracağız. Tayyip Erdoğan'sız bir hayat, bir Türkiye, bir gelecek bizim için hayati önemlidir. Tayyip Erdoğan'ın Başkan olması demek, Tayyip Erdoğan'ın bu ülkenin başında kalması demek, Türkiye'nin IŞİD ile ortak olması demektir. IŞİD'in ortakları IŞİD'in başarısı içir dua edenleri, Kobani düşsün diye dua edenleri devletin başından uzaklaştıracağız. Türkiye, eşitlik, özgürlük ve kardeşlik diyenler tarafından yönetilecek. Türkiye'yi yönetenler hala barış konusunda kararsızlar. Onlar gerçekten barış mı istiyorlar yoksa Türkiye'de bir mezar sessizliği mi istiyorlar. Bunu hiçbirimizi tam olarak anlamadık. Çatışmaları sonlandırmak için karşımızda bir hükümet lazım ise öyle görünüyor ki o hükümeti de bizim kurmamız gerekiyor. 8 haziranda bu adımı atıyor olacağız."

KILIÇDAROĞLU, ERDOĞAN'LA ANLAŞTI

Konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da eleştiren Kürkçü, şöyle devam etti:

" Cumhuriyet Halk Partisi'nin başındaki adam Kemal Kılıçdaroğlu, bize 'Tayyip Erdoğan ile anlaştınız' diyor. Tayyip Erdoğan ile sen anlaştın. 12 yıldır Tayyip Erdoğan'ın istediği gibi bir muhalefet oldun. CHP'nin tabanında yaşayan emekçileri Tayyip Erdoğan'a ezdirdin. Onların özgürlüğü için mücadele etmedin. CHP tabanındaki emekçilere sesleniyorum. Sizi ilelebet muhalefette tutmak isteyen bu yönetimi bu seçimde alaşağı edin, HDP etrafında toplanın. CHP'li vatandaşların da amaçlarını, haklarını HDP temsil etmeye taliptir."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin'de Nevruz Coşkusu (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement