Bahçeli: Hükümeti Uyarmalıyız - Son Dakika
Politika

Bahçeli: Hükümeti Uyarmalıyız

MHP Genel Başkanı Bahçeli, yerel seçimlere ilişkin, "Bu iktidarın kalması, hem millete hem AK Partililere hem de kendilerine zarar verir." dedi.

22.02.2014 22:59  Güncelleme: 23:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 30 Mart yerel seçimlerine ilişkin, "Bu iktidarın kalması, hem millete hem AK Partililer'e hem de kendilerine zarar verir. O sebepten dolayı bu seçimler önemli, sandığa gitmeli ve hükümeti uyarmalıyız" dedi.

Bahçeli, partisinin Geyve seçim iletişim merkezi açılışında yaptığı konuşmada, 30 Mart yerel seçimlerinin çok önemli olduğunu söyledi.

Oyların çalındığının geçmiş dönemlerde görüldüğünü, o nedenle sandığa mutlaka sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Bahçeli, tüm vatandaşlardan oylarına sahip çıkmalarını istedi.

11 yıldır AK Parti ile yönetilen Türkiye'de milli ve manevi değerlerin sarsıldığını ileri süren Bahçeli, bin yıllık kardeşliklerinin çatışmanın eşiğinde olduğunu savundu.

Türkiye'nin bölünmek üzere olduğunu öne süren Bahçeli, "Türkiye'de açlık, yoksulluk, adaletsizlik ve asayişsizlik, her yoluyla büyümektedir. Büyükşehirlerde güvenli kaya kalmamıştır. Bazı aileler, akşam saatlerinde sokaklarda gezemez hale gelmişlerdir. Türkiye'de her şeyi toz pembe gösteremezsiniz" şeklinde konuştu.

Bahçeli, AK Parti'nin sonunun geldiğini, yöneticilerin bunu bir türlü kabullenemediğini ifade ederek, uyarılara hep kulak asıldığını kaydetti.

Türkiye'de yolsuzlukla mücadele edilmesi gerektiğini ifade eden Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Eğer yolsuzluk ve rüşvetle mücadele başlatılmaz, sonu alınmazsa toplum çürür, devlet çöker. Kimse bu şart altında birlik ve beraberlik içerisinde olamaz. O sebepten dolayı bu mücadele mutlaka yapılmalı fakat Sayın Recep Tayyip Erdoğan bunun kendisine doğru yaklaştığını görünce bir korkuya kapılmış, tedbir almak için her türlü adaletsizliği yapıyor. Ne oldu da 8 bin polisin 63 gün içerisinde yeri değiştirildi?"

- "Bu iktidarın gitmesi lazım"

Torba Yasa Tasarısı'nda Başbakan'ın yolunu temizlemeye açık maddelerin olduğunu ileri süren Bahçeli, milletin birtakım iyi maddelerle aldatıldığını iddia etti.

Bahçeli, meclisteki bazı iktidar yanlılarının bunları istemediğini ancak Başbakan'ın baskısı yüzünden yapmak zorunda kaldığını belirtti.

"Bu iktidarın gitmesi lazım" diyen Bahçeli, "Bu iktidar, 'ben kalırsam şöyle yaparım' diyor, inandırıcılığı yok. Bu iktidarın kalması, hem millete hem AK Partililer'e hem de kendilerine zarar verir. O sebepten dolayı bu seçimler önemli, sandığa gitmeli ve hükümeti uyarmalıyız" ifadesini kullandı.

Geyve'de Ali Fuat Paşa'nın mezarını da ziyaret eden Bahçeli, partisinin Akyazı ve Hendek seçim iletişim merkezlerinin açılışını gerçekleştirdikten sonra kentten ayrıldı.

Bahçeli: Hükümeti Uyarmalıyız
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Bahçeli: Hükümeti Uyarmalıyız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement