Milletvekili Beyazıt'ı Niksarlı Bağrına Bastı - Son Dakika
Politika

Milletvekili Beyazıt'ı Niksarlı Bağrına Bastı

Milletvekili Beyazıt\'ı Niksarlı Bağrına Bastı

Tokat’ın Niksar ilçesinde AK Partililer seçim zaferini parti binası önünde ve ana caddeler üzerinde oluşturdukları konvoylarla doyasıya kutladı.

02.11.2015 12:05

Tokat'ın Niksar ilçesinde AK Partililer seçim zaferini parti binası önünde ve ana caddeler üzerinde oluşturdukları konvoylarla doyasıya kutladı.

AK Parti resmi olmayan sonuçlara göre tek başına iktidar olmasını garantilemesi sonrasında Niksar'da partililere sokaklara döküldü. Eski Vakıflar Genel Müdürü Yusuf Beyazıt'ın da AK Parti'den dördüncü sıra milletvekili olarak Meclis'te yer alacak olması tüm Niksarlıları mutlu etti.

Gece yarısı parti binasının önünü dolduran halka kısa bir selamlama konuşması yapan AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, oy veren vermeyen herkese teşekkür ederek Tokat için Niksar için tüm ilçeleri için tüm gücüyle çalışacağını kaydetti.

Zaman zaman duygu dolu anlar yaşayan Beyazıt şunları ifade etti: "Değerli kardeşlerimin teveccühüne hasıl olmak için elimden gelen her türlü gayreti göstereceğim. Tokat'ta biz iki noktada sevindim hem Tokat'tan dört milletvekili çıkarttık. Hemde Türkiye'de AK Parti tek başına iktidara geldi. Bundan sonra huzur, güven, istikrar ortamı çok daha kuvvetli şekilde devam edecektir. Güçlü hükümetimiz güçlü iktidar yolunda devam edecektir. Bu anlamda da Tokat'ımız bize gereken sevgiyi, partimize gereken ilgiyi alakayı çok üst düzeyde göstermiştir. Bu bir tarihtir, bu bir tarih yazılma hadisesidir. Bu anlamda Niksar'ımızda bütün kardeşlerimize, İskefsür'e, Erbaa'ya, Reşadiye'ye, Tokat'ta, Turhal'a, Zile'ye, Almus'a Sulusaray'a, Yeşilyurt'a, Artova'ya, Zile'ye, Pazar'a bütün kardeşlerime teşekkür ediyorum." - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Milletvekili Beyazıt'ı Niksarlı Bağrına Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement