Milletvekili Şeker, Kılıçdaroğlu'na Saldırıyı Kınadı - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Şeker, Kılıçdaroğlu'na Saldırıyı Kınadı

Milletvekili Şeker, Kılıçdaroğlu\'na Saldırıyı Kınadı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınayarak bir basın bildirisi yayımladı.

10.04.2014 12:21

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı kınayarak bir basın bildirisi yayımladı.

Şeker, mesajında, salı günü Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) çatısı altında yaşanan provokatif saldırıdan dolayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ve kendisinin şahsında tüm CHP camiasına geçmiş olsun dilediğini belirtti. Şeker, "Bu saldırı, sadece sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na ve CHP'ne değil, millet iradesinin kalbi olan TBMM'ne, Türk düşünce, demokrasi ve siyaset hayatına yapılmış utanmazca ve ahlaksızca yapılmış bir provokasyondur. Bu düşünceler içerisinde, yetkili ve ilgili kişi ve kurumların, bu kışkırtmanın öncesinden saldırının gerçekleştiği güne kadar, olayın tüm ayrıntılarının ve sebeplerinin, neticeleri ile birlikte kamuoyuyla paylaşılmasını diliyorum. Çünkü bu kışkırtmanın sebepleri konusunda bir çok iddia gündeme gelmiştir. Vicdanı yaralayan bu hadisenin, başka bir tekrarının yaşanmamasını temenni ediyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Şeker, Kılıçdaroğlu'na Saldırıyı Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement