Muğla'da İnsan Kaçakçılığı Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Muğla'da İnsan Kaçakçılığı Operasyonu

Muğla'da ve Antalya'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, "insan kaçakçılığı" yaptıkları iddiasıyla 11 kişi gözaltına alındı.

14.08.2015 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'da ve Antalya'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, "insan kaçakçılığı" yaptıkları iddiasıyla 11 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Muğla ve ilçelerinden yasa dışı geçiş faaliyetlerini organize ettikleri iddia edilen bir şebekeyi takibe aldı.

Yapılan istihbarat çalışmasında, İ.T, M.F. ve S.İ'nin, kaçakları Fethiye- Bodrum arasındaki koylardan teknelerle Yunan adalarına kaçırmak için oluşum içine girdikleri belirlendi.

Şebekenin kaçak geçişlerini Kalkan, Göcek, Dalyan, Hisarönü, Datça, Turgutreis, Güllük ve Didim koylarından gerçekleştirdiğini tespit eden ekipler, Bodrum, Fethiye, Dalaman ve Ortaca ilçesi ile Antalya'da eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda 11 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ifade işlemlerinin ardından "göçmen kaçakçılığı" suçlamasıyla adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Öte yandan, operasyonlarda yasa dışı yollardan yurtdışına çıkmaya hazırlanan 37 kaçak yakalandı. Kaçakların sevkinde kullanıldığı belirlenen 3 tekne de ele geçirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muğla'da İnsan Kaçakçılığı Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement