Nazilli'de Binlerce Ak Partili Sevgi Yürüyüşüne Katıldı - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de Binlerce Ak Partili Sevgi Yürüyüşüne Katıldı

Nazilli\'de Binlerce Ak Partili Sevgi Yürüyüşüne Katıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Nazilli İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen ‘sevgi yürüyüşüne’ binlerce partili katıldı.

25.03.2014 12:16

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Nazilli İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen 'sevgi yürüyüşüne' binlerce partili katıldı.

AK Parti Aydın Milletvekili A. Gültekin Kılınç, İlçe Başkanı Tacettin Pirinç ve Belediye Başkan Adayı Mustafa Acar'ın ön saflarda yürüdüğü 'sevgi yürüyüşüne', Belediye Meclis Üyesi Adayları ve partili partisiz binlerce vatandaş katıldı. AK Parti ve Türk Bayraklarının dalgalandığı gece yürüyüşüne katılanlara, Nazillili vatandaşlarda balkonlara çıkarak destek verdi. Parti binası önünde başlayan ve yaklaşık 2,5 saat süren yürüyüşte 7 kilometre yaparak parti binası önünde biten yürüyüş boyunca AK Parti Başkan Adayı Mustafa Acar, balkondan kendisine sevgi gösterisinde bulunanlara da karşılık vermeyi de ihmal etmedi. Yürüyüşün ardından katılanlara ve destek verenlere teşekkür eden İlçe Başkanı Tacettin Pirinç ve Belediye Başkan Adayı Mustafa Acar, 27 Mart Perşembe günü gece 18.30'da Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in de katılacağı büyük sevgi yürüyüşüne tüm partilileri ve Nazillileri davet etti.

Nazilli halkının iktidara destek için susadığını gördüklerini ifade eden Tacettin Pirinç; "Bunun seçim öncesi için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Seçim öncesi çok önemli bir gelişme. Ben 30 Mart'taki yerel seçimlerin Nazilli'mize, Aydın'ımıza ve Ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu seçimler artık yerel seçimler olmaktan çıkarak genel bir seçim hüviyetine girdi. Burada artık vatandaşımızın istikrara önem vereceğini düşünüyoruz. Çünkü tek partili dönemlerde Türkiye çok şeyler kazanmıştır. Son 11 yılda kazandığı gibi. Ben Nazilli'nin de artık AK Parti Belediyeciliğiyle ve onun zihniyeti ile tanışacağı günlerin yakın olduğunu düşünüyorum" dedi.

BÜYÜK YÜRÜYÜŞE DAVET ETTİ

İnşallah 30 Mart'ta da vatandaşımız onayı verirse bu Nazilli için bir değişim sürecinin başlangıcı olacak diyen Pirinç; "Tabii ki burada Nazilli kazanacak. İnsanları sevebilirsiniz ama memleket sevgisi her şeyin üstünde olmalı. O nedenle ben bu seçimlerde Nazilli halkının sağduyulu davranacağını, artık muhalefetten seçtiği belediyecilik ile bir yere gitmediğini, ancak makyaj belediyeciliğin olduğunu buna son vereceğini düşünüyorum ve Nazilli'nin makus tarihinin değişeceğini burada görüyorum" dedi.

Konuşmasında sevgi yürüyüşünde kendilerine destek veren Nazilli halkına ve partililere teşekkür eden Başkan Pirinç, Perşembe günü 18.30'da Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in partiye gelerek sevgi yürüyüşüne eşlik edeceğini söyleyerek Nazilli halkını ve partilileri birlikte olmaya davet etti.

'HİZMET BELEDİYECİLİĞİNİ NAZİLLİ'YE GETİRECEĞİZ'

Bu şehrin insanlarını sevdiği için bugün bir kez daha mutlu olduğunu söyleyen AK Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Mustafa Acar da; "İnsanların bana sahip çıkmış olmasından dolayı gurur duydum. Binlerce insanın arkamda olmasından gurur duydum. Ama ben de bugüne kadar benim arkamda olan insanların şerefini kendi şerefim kabul ettim. Benim arkamdaki insanların onurunu kendi onurum kabul ettim. Bizi sevgiyle, saygıyla kucaklayan. Evlerinin balkonlarına, pencerelerine çıkarak bizlere destek verenlere de çok teşekkür ediyorum, hepsine minnettarım" şeklinde konuştu. Perşembe günü Maliye Bakanı'nın da kendilerine destek için geleceğini ifade eden Acar; "Allah nasip ederse sayın bakanımızda sevgi yürüyüşümüze eşlik edecek. İnşallah o gün daha büyük bir kalabalıkla 30 Mart'a hazırlanmış olacağız. Allah Nazilli için en hayırlısını nasip eylesin" dedi. Nazilli halkına da seslenen Acar; "İnşallah artık makyaj belediyeciliğini bitirip hizmet belediyeciliğini Nazilli'ye getireceğiz. Sosyal ve Kültürel olarak şehrimizi ön plana çıkarıp eğitimde, sağlıkta ve ekonomide canlandırıp, Nazilli için yatırımların önünü açıp gençlerimizin işsizlikten kurtulmasını, şehrimizin gerçek belediyecilik hizmetlere kavuşmasını ve devlet elini değdirip şehrimizin hak ettiği yere ulaşması için elimizden gayreti göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

'17 İLÇENİN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞUNU AK PARTİ ALACAK'

AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç ise; "Seçim haftasına girdiğimiz bu günlerde AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı olarak Belediye Başkan Adayımız Mustafa Acar ve İlçe Başkanımız Tacettin Pirinç ile birlikte yaklaşık 8 bin kadar bir katılımın olduğu gerçekten muazzam bir coşku ve halkımızın önceki seçimlerde görmediğimiz teveccühüyle, balkonlardan bize sevgi gösterilinde bulunduğu bizlerinde çok duygulu iletişim kurduğumuz bir program yaptık. Bu seçim atmosferinde herhangi bir kaza-bela olmadan bugüne gelinmesi bizler için en sevindirici nokta. AK Parti emeklerinin karşılığını bu seçimlerde göreceğine biz inanıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanlığı başta olmak üzere Aydın'daki 17 ilçe belediye başkanlığının büyük çoğunluğunu AK Parti'nin alacağına biz eminiz. Yaptığımız çalışmalar bunu matematiksel olarak ortaya koyuyor. Bizim bundan sonraki temennimiz bu geride kalan 5 günün de sevgi, kardeşlik, hoşgörü içerisinde neticelenmesi. Biz diğer arkadaşlara da başarılar diliyoruz. Fakat Aydın'a artık iktidar elinin değmesi gerektiğinin bütün 17 ilçesiyle beraber. Ancak AK Belediyecilikle Aydın'ın bir vizyon sahibi olabileceğine inanıyoruz" dedi.

CHP'li Özlem Çerçioğlu'nun Söke'de dile getirdiği iddia edilen 'Aydın'ın merkezi hariç tüm ilçeleri hizmete aç' sözlerine katıldığını ifade eden Milletvekili Kılınç; "CHP Adayı Özlem Hnım, CHP'li Belediyelerin hizmet üretmediğini, Aydın'daki insanların hizmete aç olduğunu ve bu geçtiğimiz süreçte de Aydın merkez hariç hiçbir belediyenin hizmet üretmediğini, belediyecilik yapmadığını kendisi de itiraf etti. Kamuoyunun önünde. Biz bu konuda kendisine tamamen katılıyoruz. Maalesef doğru söylüyor keşke belediyelerimiz hizmet etseydi. Bize bugün gösterilen teveccühü ben bununla da biraz bağdaştırıyorum. İnsanlar hizmete susamış vaziyette ve muhalefetle de bu hizmetin gelmeyeceğine inanmış vaziyette. İnşallah Nazilli başta olmak üzere Aydın'ın diğer 17 ilçesi önümüzdeki 30 Mart Pazar günü akşamı AK Belediyecilikle tanışmaya hazır. Ben ilçemiz için, ilimiz için, ülkemiz için seçim sonuçlarının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de Binlerce Ak Partili Sevgi Yürüyüşüne Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement