Nevşehir'de 2 Kişinin Kaybolması - Son Dakika
Yerel

Nevşehir'de 2 Kişinin Kaybolması

Avanos ilçesinde kaybolan bir kadın ile iş ortağından yaklaşık 8 aydır haber alınamaması üzerine başlatılan arama çalışmaları, dalgıç polislerin Ayhanlar barajında yaptıkları dalışlar ve kadavra uzmanı köpeklerin arazide yaptıkları aramalarla...

11.03.2013 14:10

Avanos ilçesinde kaybolan bir kadın ile iş ortağından yaklaşık 8 aydır haber alınamaması üzerine başlatılan arama çalışmaları, dalgıç polislerin Ayhanlar barajında yaptıkları dalışlar ve kadavra uzmanı köpeklerin arazide yaptıkları aramalarla devam etti.

Avanos'ta yaşayan ve 2 Ağustos'tan bu yana kendilerinden haber alınamayan Tunç Boztepe (42) ile iş ortağı Alman vatandaşı Selda Grössle'den (41) haber alınmaması üzerine Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin bölgede başlattıkları arama çalışmaları sürüyor.

Yaklaşık 8 aydır herhangi bir bilgiye ulaşılamaması üzerine baraj, gölet ve Kızılırmak'ta arama yapılabilmesi için Mersin Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği bünyesinde görev yapan dalgıç polislerden yardım istendi.

Bunun üzerine ilçeye gelen dalgıç polisler, Ayhanlar Barajı'nda dalış gerçekleştirdi. Dalgıç polislerin, şu ana kadar araştırma yaptıkları alanlarda herhangi bir ize rastlamadıkları bildirildi.

Ayrıca Ankara'dan gelen kadavra uzmanı köpekler de Ayhanlar köyünde faaliyet gösteren kum ocakları çevresinde kayıp 2 kişiden iz aramaya çalıştı.

-Olay-

Avanos'ta yaşayan Tunç Boztepe (42) ile iş ortağı Alman vatandaşı 2 çocuk annesi Selda Grössle'den (41), 2 Ağustos 2012'den itibaren haber alamayan yakınları durumu polise bildirmiş, Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri başta Avanos ilçe sınırları olmak üzere kent genelinde geniş çaplı arama çalışması yürütmüş ancak kayıp iş ortaklarının izine rastlanmamıştı.

Muhabir: Murat Asil/ Yücel Velioğlu

Yayıncı: Şükran Yücel - NEVŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nevşehir'de 2 Kişinin Kaybolması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement