Ordu-Kurtulmuş: Türkiye'yi Uğraştırmak İstiyorlar - Son Dakika
Güncel

Ordu-Kurtulmuş: Türkiye'yi Uğraştırmak İstiyorlar

Ordu-Kurtulmuş: Türkiye\'yi Uğraştırmak İstiyorlar

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, güvenlik güçleri tarafından terörle mücadele çalışmalarının etkin bir şekilde sürdürüldüğünü belirterek, 'Türkiye'yi uğraştırmak istiyorlar, ayaklarından çekmek istiyorlar" dedi.

19.06.2016 00:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, güvenlik güçleri tarafından terörle mücadele çalışmalarının etkin bir şekilde sürdürüldüğünü belirterek, 'Türkiye'yi uğraştırmak istiyorlar, ayaklarından çekmek istiyorlar" dedi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Ordu'nun Ünye İlçesi'nde, Ünye Belediyesi Ticaret Merkezi temel atma törenine katıldı. Törende konuşan Numan Kurtulmuş, PKK terör örgütünün son dönemde yaptığı saldırılara dikkat çekti. Kurtulmuş, 'Türkiye'yi uğraştırmak istiyorlar, ayaklarından çekmek istiyorlar. Türkiye istikrarı seçiyor. Biz bu sorumluluğu yerine getirmeye çalışıyoruz. İnşallah Türkiye bir taraftan kaoslar ve kriz içine düşmeden, terörü ve terör örgütlerini sonlandırarak, onların arkasındaki hain odakların emellerini boşa çıkarak yoluna devam edecek" dedi.

Hizmet noktasında bürokratlara da büyük görev düştüğünü vurgulayan Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, 'Belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz bütün bürokrat kardeşlerimizle dün akşam iftarda beraberdik. Artık yerinde oturan, masasında oturan, aranıza karışmayan bir bürokrat olmayacak. Her bürokratın öncelikli görevi vatandaşın içinde olmak, derdini çözmektir. Artık şehir kulüpleri devri geride kaldı. Millet devletten korkar, çekinirse o ülkede barış mı olur, huzur mu olur' Bunu sağladık, daha kuvvetlendireceğiz, bir aile gibi olacağız. Hep beraber ülkemizi daha güzel hale getireceğiz. El birliği, gönül birliğiyle eksik ne varsa tamamlayacağız" şeklinde konuştu.

Numan Kurtulmuş tören sonrası beraberindeki bürokratlarla birlikte Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye İskelesi'nde düzenlenen iftara katıldı.

KURTULMUŞ: PKK, DAEŞ BU SİLAHLARI NEREDEN BULUYOR?

İftar yemeğinde vatandaşlara seslenen Numan Kurtulmuş, terörle mücadeleye dikkat çekerek PKK terör örgütünün arkasındaki güçlere değindi. PKK ve DAEŞ'in şımartılan bir örgüt olduğunu belirten Numan Kurtumuş, 'Bugünlerde bu milletin önünü yeniden kesmeye çalışıyorlar. Terörü aramızda bir fitne meselesi, bu milletin hızlı bir şekilde yürümesine engelleyen bir çukur olarak önümüze çıkarıyorlar. Sadece terör dediğiniz 3-5 tane çapulcudan ibaret, 3-5 terör örgütü mensubundan ibaret değildir. Terör dediğiniz şey; arkasında her türlü gücü olan, her türlü iç ve dış mihraklar tarafından desteklenen, sırtı sıvazlanan, eline silah verilen, siyaseten desteklenen, yeter ki Türkiye'nin önünü kessin, Türkiye'yi büyük bir ülke haline gelmekten engellesin diye şımartılan bir örgüttür. Bunu derken hem PKK'yı hemde, DAEŞ'i söylüyorumö dedi.

Terör örgütlerinin silah gücünü de hatırlatan Numan Kurtulmuş, 'Hiç kimse sormuyor 'bu örgütler bu silahları nereden buluyor" Güya DAEŞ'in bütün dünya karşısında, bu adamlar bu kadar büyük silahları nereden buluyor' Bu gücünü nasıl Türkiye'ye karşı yöneltiyor? ya da 40 yıldır bu memlekette binlerce insanımızın ölümüne neden olan bu PKK bu gücü nereden buluyor? Bu silahları nereden buluyor? Sadece bu sorunun cevabını sorsak ve bir an düşünsek Türkiye'nin ne büyük oyunla karşı karşıya kaldığını hep beraber görmüş oluruz. Ama ne yaparlarsa yapsınlar, hiç şüpheniz olmasın bu terör örgütleri ve bunların arkasındaki ağa balalarına da cevabı en güzel şekilde verecek, hadleri en güzel şekilde bildirilecektir" şeklinde konuştu.

Numan Kurtulmuş iftar yemeğinin ardından ilçedeki Ramazan etkinliklerine katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ordu-Kurtulmuş: Türkiye'yi Uğraştırmak İstiyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement