Orhan Deligöz: "Ülkemiz Zor Süreçten Geçiyor" - Son Dakika
Yerel

Orhan Deligöz: "Ülkemiz Zor Süreçten Geçiyor"

Orhan Deligöz: "Ülkemiz Zor Süreçten Geçiyor"

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Orhan Deligöz, seçim çalışmalarını Uzundere İlçesinde sürdürdü.

10.10.2015 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Orhan Deligöz, seçim çalışmalarını Uzundere İlçesinde sürdürdü. AK Parti Uzundere İlçe Teşkilatını ziyaret eden Orhan Deligöz, Uzundere Belediye Başkanı Halis Özsoy'un da katıldığı toplantı da seçim çalışmaları hakkında konuştu.

Teşkilat toplantısında konuşan Orhan Deligöz, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimlerinin önemine vurgu yaparak, söz konusu seçimlerin Türkiye açısından dönüm noktası olduğunu belirtti.

Orhan Deligöz "Bıçak sırtındayız 5.sıra sınır çok çalışmamız lazım. Ben bu bölgenin çocuğuyum sizlerin desteklerinizi bekliyorum geçen seçime göre oyların artmasını bekliyoruz bu bölgede.6-0 yapmak istiyoruz HDP'den vekil çıkmaması için elimizden geldiğince daha çok çalışmamız lazım. Allah'ın izniyle çözemeyeceğimiz iş yoktur. Adam adama markaj yapmamız lazım her birimiz bir kişiyi ikna etsek bize yeter bu seçim parti meselesi değil, devlet meselesidir" diye konuştu

İlçede kurulan Cuma Pazarı'nı gezen Orhan Deligöz, pazar esnafı ve vatandaşlarla tek tek sohbet etti istek ve temennilerini dinledi. Halkın sevgisi ve ilgisiyle süren geziye Uzundere Belediye Başkanı Halis Özsoy'da eşlik etti.

Uzundere Kaymakamı Hacı Aslan Uzan'ı makamında ziyaret eden Deligöz, Tortum Şelalesi ve Tortum Tüneli projesi hakkında bilgi aldı. Uzundere Merkez Çarşı Camii'nde Cuma Namazı kılan Deligöz, Camii çıkışında vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İlçe gezilerinin ardından Sapaca köyüne geçen Deligöz, Belçika'da vefat eden Muhsin Akarsu'nun ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Sapaca köyünde yaptığı gezi ve ziyaretler esnasında ceviz ayıklayan kadınlara rastlayan Orhan Deligöz kadınlarla sohbet ederek, Kirazlı köyüne geçti. Köy halkının tertip ettiği toplantıda konuşan Orhan Deligöz, her bireyin oy kullanması gerektiğine vurgu yaparak, Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini, zor dönemi atlatmanın da AK parti'nin yüksek oy oranıyla tekrar tek başına iktidar olmasıyla mümkün olacağını ifade etti. Köyde içme suyu sıkıntısının çözümünü isteyen Kirazlı halkına, İçme suyu sorunun halledilmesi için söz verdi. Bir vatandaş "halkın ufak tefek istekleri yerine getirilmediği için küsen çok kişi var" hatırlatmasına cevap veren Orhan Deligöz,"Zor bir süreçten geçiyoruz hükümet kurulamadı biraz daha sabredeceğiz, geçmişi tartışmanın bir anlamı yok önümüze bakmamız lazım" şeklinde konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orhan Deligöz: 'Ülkemiz Zor Süreçten Geçiyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement